Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikaveri

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Suvelan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Suvelan päiväkotiin. Päiväkodissamme on neljä eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille ja yksi esiopetusryhmä. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti 2-5 vuotiaiden ryhmässä (Peukaloiset).

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lapsen osallisuus, kulttuurien moninaisuus ja leikki. Meille on tärkeää, että olet oma itsesi ja tuot sitä kautta omaa osaamistasi lasten ja työyhteisön käyttöön.

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtävä on kielikaverin toimenkuva eli pääset tehtävässä tukemaan ja vahvistamaan lasten suomen kieltä ja heidän omaa kulttuuri-identiteettiään. Roihuset-menetelmä olisi sinulla yhtenä työvälineenä.

Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapset pääsevät vaikuttamaan, osallistumaan ja päättämään heitä koskevista asioista.
Tässä työssä pääset totetuttamaan itseäsi ja käyttämään monipuolista kieltä. Kieli -ja kulttuuriopettaja on vahvasti tukemassa sinua omassa työssäsi, yhdessä johtajan kanssa. Tulet tekemään vahvaa yhteistyötä myös Sokinvuoren päiväkodin kielikaverin kanssa. Pääset kehittämään ja vahvistamaan toimintakulttuuria yksikössä kielen ja kulttuurin näkökulmasta. Meidän visiomme on että uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan eli kasvattajat mahdollistavat jokaisen lapsen menestystarinan.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on nähdä lasten onnistumiset arjessa. Myös työkaverin palaute hyvin tehdystä työstä on tärkeää. Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun näet että lapsella on turvallinen, lämmin ja avoin ilmapiiri toimia aktiivisena ryhmän jäsenenä.

Työpaikan nimi ja osoite: Suvelan päiväkoti, Kirstintie 18, 02760 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen
Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja leikillisyyttä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Jarno Kivinen, [email protected], 040-5068781.
Työpaikan osoite: Kirstintie 18, 02760 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2226,74 €/kk
Työ alkaa: 2.1.2023 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 16.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2892-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11734514

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti