Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kielikaveri, 2 paikkaa

Päiväkodissamme on 4 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Nyt haemme lastenhoitajaa esiopetusryhmään sekä 2-5- vuotiaiden ryhmään. Nyt haettava kielikaveri-lastenhoitaja toimiii ryhmässä lisäresurssina vakituisen kasvattajatiimin lisänä. Osallistut kaikkiin lastenhoitajan tehtäviin. Tehtävänäsi on lisäksi mahdollistaa kasvattajien tuki eri kieli ja kulttuuritaustaisten lasten osallisuuden ja suomen kielen taidon vahvistamiseen.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, osallisuus ja jatkuva uuden oppiminen. Meille on tärkeää, että lapsia kuunnellaan ja heidät kohdataan sensitiivisesti. Päiväkotimme sijaitsee metsän vieressä ja käytämme metsää viikottain oppimisympäristönä. Lisäksi meillä on käytössä koulun puolen liikuntasali.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa varhaiskasvatuksen järjestämisestä ja toteuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö perheiden kanssa ja lasten yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapsen laadukas varhaiskasvatus toteutuu joka päivä. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla yhdessä lasten ja tiimin kanssa.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opettajat. Meillä on sitoutunut ja ammataitoinen työyhteisö. Osa työntekijöistä on ollut talossa pitkään, joten meillä viihdytään. Arjen työssä sinua tukee päiväkodin johtaja. Myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja on tiiviisti mukana päiväkodin arjessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Latokasken päiväkoti, Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan).
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta.
Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1682-23/fi_FI
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Maiju Tuominen puh. 040-6365591, [email protected]
Työpaikan osoite: Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2389,49 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 26.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1682-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4dbd56c7-b525-4b27-8916-67224789542f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti