Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kivenlahti

Etsimme Kivenlahden asukaspuistoon varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työnaloitus voidaan sopia joustavasti.

Oletko tekijä rennolla huumorilla ja hyvällä mielellä?

Olemme toimineet alueen lapsiperheiden kohtaamispaikkana jo 40 vuoden ajan. Asukaspuistotoiminta on osa Espoon avointa varhaiskasvatusta, jonka toiminta-ajatuksena on edistää lasten kasvua, kehitystä ja oppimista yhdessä huoltajien kanssa sekä tukea varhaista vuorovaikutusta. Asukaspuiston toiminta perustuu varhaiskasvatussuunnitelmaan, joka määrittelee toiminnan tavoitteet.

Olemme aktiivinen ja toiminnallinen asukaspuisto. Kehitämme puiston toimintaa monipuolisesti. Toimimme yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.
Työssäsi järjestät toimintaa sekä pienille vauvoille että lapsille huoltajineen sekä myös alakoululaisille. Olet varustettu kehittävällä työotteella ja pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti, kun toimintaa ideoidaan kulloisenkin asiakasryhmän tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Olet turvallinen aikuinen lapsille sekä tuet huoltajia vanhemmuudessa. Olet osa tiimiä, mutta osaat olla myös itseohjautuva.
Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta. Osaat heittäytyä tilanteesta toiseen, omaat hyvän huumorintajun, olet idearikas etkä pelkää uusia haasteita.

Arvostamme kokemusta eri ikäisten lasten, erityisesti kouluikäisten, kanssa toimimisesta, perhetyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kivenlahden asukaspuisto, Merivirta 12 A, 02320 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää asukaspuistomme toimintaa sekä rohkeutta tarttua ennokkoluulottamasti uusiin toimintatapoihin.

Tervetuloa joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Outi Salmi, p. 040 634 3491, [email protected]
Työpaikan osoite: Merivirta 12 A, 02380 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk
Työ alkaa: 5.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-653-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 21.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11895982

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kivenlahti

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.04.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti