Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Koulumestarin pk

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Koulumestarin päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Koulumestarin päiväkotiin. Päiväkodissamme on nyt seitsemän eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Koulumestarin päiväkodin tiloihin perustetaan vuoden vaihteessa 2023 uusi ryhmä, jossa on 0-3 vuotiaita lapsia. Työpariksi saat varhaiskasvastuksen opettajan ja lastenhoitajan. Sinulla on loistava tilaisuus kehittää yhdessä tiimisi kanssa uutta ryhmää! Ryhmällä on käytössään ihanat tilat sekä mahtavat mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun päiväkodin isolla pihalla.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lasten osallisuus, leikin kehittäminen ja ratkaisukeskeinen työote. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen toiminnan toteutuksesta. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö perheiden kanssa.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, laadukas varhaiskasvatus toteutuu ryhmässänne.
Tässä työssä pääset käyttämään vahvuuksiasi. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa yhdessä tiimisi kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Koulumestarin päiväkoti, Muuralanpiha 3
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön: johtaja Katri Martiskainen p. 040-639 4200
Työpaikan osoite: Muuralanpiha 3, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk
Työ alkaa: 2.1.2023 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 09.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2718-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11735654

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Koulumestarin pk

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti