Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, ryhmäperhepäivä

Hei lastenhoitaja! Tule Pihlajan ryhmäperhepäiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään Pihlajan ryhmäperhepäiväkotiin.

Ryhmiksessämme näkyy vahvasti tahto huolehtia lasten monipuolisesta pedagogiikasta. Meille on tärkeää, että lapset voivat hyvin ja saavat kasvullensa ja oppimisellensa hyvän pohjan turvallisuuden kokemuksen ja hyvinvoinnin kautta.
Jos myös sinulle nämä asiat ovat tärkeitä ja haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa jokaisen lapsen oppimisen ja kasvun mahdollisuuksista ryhmässäsi. Haluat myös yhdessä onnistua tiimisi kanssa suunnittelemalla, toteuttamalla ja arvioimalla jatkuvan periaatteen mukaisesti toiminnan tavoitteita.
Tässä työssä pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi sekä oppimaan jatkuvasti uutta muuttuvissa arjen tilanteissa. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla ja hyödyntämällä omaa osaamistasi. Lastenhoitajana vastaat tiimisi muiden lastenhoitajien kanssa lasten varhaiskasvatuskeskusteluista ja niiden kirjauksista.
Ryhmiksessä työpäivät ovat hiukan pidempiä, mutta työaika tasataan jakson sisällä ns. tasausvapaapäivillä. Työtehtäviin kuuluu lasten kasvatustyön lisäksi ylläpitosiivous. Ryhmis sijaitsee kodinomaisessa ympäristössä (rivitalossa) Lehtikasken päiväkodin vieressä.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on nähdä lasten kasvu ja onnistumisten ja oppimisten kautta syntynyt ilo.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat niin omassa tiimissäsi kuin alueen muissa ryhmiksissä työskentelevät kollegatkin. Meillä on töissä pedagogisesti innostunut työyhteisö, jota kuvaa hyvin se, että lapsille tarjotaan päivittäin monia oppimisen monipuolisia mahdollisuuksia. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorilla ja arvostavalla kohtaamisella. Tule mukaan olemaan osa meidän tiimiämme; viihdyt varmasti!

Työpaikan nimi ja osoite: Pihlajan ryhmäperhepäiväkoti, Lehtikaskenkuja 2 a 1, 02340 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hakijalta toimimista positiivisen pedagogiikan mukaisesti. Hakijan tulee osata toimia työssään sensitiivisesti, kunnioittaa lapsuuden itseisarvoa sekä vahvistaa lapsen osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kokemuksia. Lisäksi hakijlata edellytetään hyviä yhteistyö- tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös innostustasi kehittää työtäsi ja halua oppia ja kehittyä myös itse. Arvostamme lisäksi myönteistä asennetta, jossa toimitaan sinnikkäästi lasten hyväksi aktiivisesti toimintaa havainnoiden ja kehittäen.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Katri Weckström / [email protected] / puh. 0503487986
Työpaikan osoite: Lehtikaskenkuja 2 a 1, 02340 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk
Työ alkaa: 2.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2958-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11739138

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, ryhmäperhepäivä

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti