Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Vaaralanpuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vaaralanpuiston päiväkoti, Harjunreuna 23, 01230 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2023 - 31.07.2024

Hei, meidän mukava työporukka odottaa juuri sinua! Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa pienten ryhmään. Ryhmässä kanssasi työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja.   

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa ja edistät lasten terveyttä ja hyvinvointia. Lastenhoitajan työtehtävässä on tärkeää välitön, positiivinen ja lämmin vuorovaikutus lasten kanssa. Sosiaalisten- ja omatoimisuustaitojen harjoittelu kuuluu päivittäisen toimintaan. Elämyksellisyys ja leikillisyys näkyvät pedagogisessa toiminnassa. Meille on tärkeää, että pidämme yllä positiivista työotetta, kohtelemme toisiamme kunnioittavasti ja olemme aidosti läsnä lasten kanssa.

Arvostamme Vaaralanpuistossa hyvää yhteistyökykyä. Pidämme merkityksellisenä sitä, että omaat hyvän ja sensitiivisen vuorovaikutuksen suhteessa lapsiin ja aikuisiin. Odotamme sinulta ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön. Meillä on hyvät rakenteet pedagogiselle kehittämiselle ja yhteistyölle sekä johtajan, varajohtajan ja laaja-alaisen erityisopettajan pedagoginen tuki tiimeille. Teemme jatkuvasti työtä hyvän työilmapiirin eteen ja olemme muutenkin innokkaita kehittämään toimintaamme. Tällä hetkellä osallistumme Metropolian järjestämään Turvaa ja tunnetaitoja -hankkeeseen (08/22-12/23). Olemme mukana Vantaan ProVaka-toimintamallissa (positiinen ryhmässä oppiminen varhaiskasvatuksessa) ja pääset heti elokuussa mukaan toiminnan käynnistämiseen (katso ProVaka-toimintamallista lisää).  

Meidät on äänestetty Seuren työtekijöiden keskuudessa vuoden parhaaksi työkohteeksi vuonna 2019, ja meillä on pysyvät ja vakituiset Seuren sijaiset.  

Vaaralanpuiston päiväkoti on kaksikerroksinen, noin 115 paikkainen päiväkodi. Talo on jaettu neljään pesään, joissa on kaksi tai kolme lapsiryhmää. Jokaisella lapsiryhmällä on isot ja mukavat omat tilat ja lisäksi valoisa sali ja ateljee ovat päivittäin ryhmien käytössä. Päiväkotimme on rakennettu vuonna 2017 ja se edustaa ekologista rakentamista. Ovia ja kiinteitä kalusteita päiväkodissa on vähän ja liikkuvien kalusteiden ansiosta luovia ratkaisuja voidaan hyödyntää toiminnan ja lasten tarpeiden mukaan. Tarjoammekin uuden ja kauniin päiväkotirakennuksen myötä monipuoliset tilat kasvatukseen ja opetukseen sekä iloiset ja kannustavat työkaverit!

Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelija. Meille ovat tervetulleita niin kokeneet konkarit kuin vasta työuraansa aloittavat työntekijät! 

Kiinnostuitko? Soita Lauralle tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Iloisen mielen ja halun osallistua kehittämistyöhön!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 1.8 alkaen 2400 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aikaisempaan kokemukseesi perustuvaa työkokemuslisää (3-8%)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Iivonen-Mellais, Laura

0505705948

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin 8.30-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 07.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Vaaralanpuiston päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti