Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö

Hei lastenhoitaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ja leppoisassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan? Tule Pohjois-Espoon alueelle, ensisijaisesti Niipperin päiväkotiin rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään varahenkilöksi Niipperin, Kalajärven ja Järvenperän alueille. "Kotiyksikkösi" on Niipperin päiväkoti, jossa on neljä eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Pääset työskentelemään kaikissa ryhmissä ja myös alueen eri päiväkodeissa, tehtävänäsi on sijaistaa ryhmien vakituista henkilökuntaa.

Meille on tärkeää laadukas vuorovaikutus sekä lasten ja perheiden kohtaaminen aidosti. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varahenkilönä sijaistat eri yksiköissä tarpeen mukaan. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useaan viikkoon. Arjen työssä sinua tukevat esihenkilösi lisäksi ryhmän/päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja opettajat. Meillä on lämminhenkinen, huumorintajuinen ja arvostava työyhteisö, jossa apua ja tukea saa aina.

Työpaikan nimi ja osoite: Niipperin päiväkoti, Alajuoksu 1
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Johanna Huiko, [email protected], p. 040 6366152
Työpaikan osoite: Alajuoksu 1, 02920 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2261,06 €/kk
Työ alkaa: 12.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2110-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11570411

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti