Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 paikkaa

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa osaavaan ja sitoutuneeseen työyhteisöömme uuteen Niittykummun päiväkotiin! Nyt sinulla on mahtava tilaisuus tulla perustamaan kanssamme uutta päiväkotia uusissa tiloissa, joista olemme kovin innoissamme! Oletko sinä uusi työkaverimme tulevissa eskari/viskariryhmissämme?

Niittykummun päiväkodille valmistuu loppukesän aikana uudet 6 lapsiryhmän tilat Vuoritontuntie 3:een Niittykummun uutta koulua vastapäätä. Päiväkodin sijainti on erinomainen, koska se on keskeisellä paikalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella metroaseman läheisyydessä ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Erilliset esiopetus/viskariryhmämme (2kpl) tulevat toistaiseksi sijoittumaan yksikkömme toiseen rakennukseen Niittyporttiin (osoite Niittyportti 3 D), johon on myös loistavat liikenneyhteydet. Niittyportin eskariryhmillä on käytössään entisen koulun aidattu ja iso piha sekä loistavat retkeilymahdollisuudet lähistöllä.

Haemme nyt varhaiskasvatuksen opettajia ammattitaitoiseen työyhteisöömme vakituisiin tehtäviin. Tulevana toimintavuonna sijoitut esiopetus/viskariryhmiimme. Molemmissa ryhmissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä yksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Teillä on nyt yhdessä upea tilaisuus kehittää uusista ryhmistä aivan oman näköisenne tehden ryhmien kanssa tiivistä yhteistyötä. Tiloissa tulee toimimaan vain meidän kaksi eskari-viskariryhmää, jolloin myös iso piha on vain meidän käytössä.

Niittykummun päiväkodissa työskentelee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Tulevat tiimit muodostetaan uusien työntekijöiden palkkauksen myötä. Arjen työssä sinua tukevat yhteisön muu henkilökunta ja esihenkilösi. Meillä on talossamme säännöllisesti myös todella taitavat, osaavat ja innostavat kiertävät kieli- ja kulttuuriopettaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Esihenkilösi on aidosti läsnä työntekijöilleen, aina valmiina auttamaan sekä tukemaan ja haluaa keskittyä työntekijöiden hyvinvointiin, koska teemme tätä työtä yhdessä. Työyhteisössämme vaalimme positiivisuutta, huumoria ja hyvää työilmapiiriä. Meille on tärkeää yhteisöllisyys, työhyvinvointi ja toisten arvostaminen. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti!

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin. Lisäksi Espoon kaupunki tukee kehittymistäsi laajoilla koulutusmahdollisuuksilla.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittykummun päiväkoti, Niittyportti 3, 02200 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme lisäksi lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti, kunnioittavasti ja lämmöllä. Työskentelemme lasten mielenkiinnon kohteista sekä tarpeista käsin keskittyen lasten osallisuuteen ja kokopäiväpedagogiikkaan. Panostamme erityisesti leikin kehittämiseen ja mahdollistamiseen. Arvostamme lisäksi kestävän kehityksen osaamista ja intoa kehittää sitä päiväkodissamme meidän kanssamme. Tulevaisuuden tärkeänä tavoitteenamme onkin kehittää niin ekologisesti kuin sosiaalisesti kestävää kehitystä entisestään.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1361-23/fi_FI
Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja,
Milla Kuusela
p. 040-634 36 04
[email protected]
Työpaikan osoite: Niittyportti 3, 02200 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1361-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c05eb802-a2a7-4d2a-8a3d-6b19302b2fdd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti