Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Arabianranta, päiväkoti Arabia

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Arabia-Viola

Työavain: KASKO-02-1077-24
Haku Päättyy: 24.07.2024 klo 16:00
Palkka: 3139,29 euroa/kk
Palvelussuhde: 5.8.2024
Työpaikan osoite: Berliininkatu 4, 00560

Haemme joukkoomme uutta osaamista! Olisitko se kenties sinä? Meillä on pk Arabiassa avoinna varhaiskasvatuksen opettajan vakituinen tehtävä 5.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimintakaudella 2024-25 Arabiassa on yksi esiopetusryhmä ja neljä varhaiskasvatusryhmää. Seuraavalla toimintakaudella työskentelisit 2-4 -vuotiaiden ryhmässä, jossa työskentelee lisäksesi varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja.

Mitä toivomme uudelta työntekijältä? Odotamme sinulta erityisesti innostunutta asennetta ja aitoa kiinnostusta toimia päiväkodin, ryhmän ja lasten parhaaksi. Voit olla kokenut konkari tai työuran alussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja, perehdytämme sinut tehtävään yksilölliset tarpeesi huomioiden. Arvostamme erityisesti työntekijää, jolla on taitoa nähdä jokaisen lapsen vahvuudet ja joka suhtautuu lämpimästi ja sensitiivisesti jokaiseen lapseen. Painotamme toiminnassamme lapsen sensitiivistä kohtaamista ja arjen hyvää peruspedagogiikkaa.

Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, keskellä Arabianrannan parhaita ulkoilumaastoja merinäköalojen kera. Päiväkoti toimii koulun yhteydessä, mikä mahdollistaa loistavan yhteistyön lapsen opinpolulla sekä tilojen yhteiskäytön.

Arabiassa sinua odottavat mukavat työkaverit. Fiilari 2023 - tulosten perusteella vahvuuksiamme ovat työhön panostaminen ja yhteistyö: uudistamme työyhteisömme toimintapoja ja työkulttuuriamme koko ajan, jotta työskentely olisi sujuvaa. Fiilarin mukaan emme jätä ketään yksin, vaan onnistumme aina yhdessä. Lisäksi kaikki työntekijät kokivat, että tulevat nähdyksi ja kuulluksi työyhteisössämme. Kehitämme myös osaamistamme tavoitteellisesti, joten henkilöstö osallistuu säännöllisesti koulutuksiin.

Meillä lapsen hyvän varhaiskasvatus- ja esiopetuspäivän järjestäminen on työn perusta, ja sitä suunnitellaan ja toteutetaan hyvässä, yhteisöllisessä ilmapiirissä. Meillä on selkeät kokousrakenteet, opettajille ja lastenhoitajille on omat pedagogiset kokoukset. Päiväkodinjohtaja toimii vahvasti henkilöstön pedagogisena tukena ja kannustaa työntekijöitään käyttämään vahvuuksiaan työssään.

Arabiaan on mukava tulla töihin!

Työsuhde alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antavat:

25.-28.6. päiväkodinjohtaja Reetta Oikarinen
09 310 43545
[email protected]

15.7.-26.7. varajohtaja Heli Ihalainen
09 310 55638
[email protected]

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
25.-28.6. päiväkodinjohtaja Reetta Oikarinen
09 310 43545
[email protected]

15.7.-26.7. varajohtaja Heli Ihalainen
09 310 55638
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-arabia

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti