Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Haukilahden päiväkoti

Oletko kiinnostunut työskentelemään uudehkossa päiväkodissa? Entä miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa, lasten kirjallisuuden tukeminen ja lastenkulttuurin kehittäminen? Miltä tuntuu ajatus oppimisympäristöstä, jossa lasten ryhmätilojen lisäksi on iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone, jossa sak-aika mahdollistuu? Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Haukilahden päiväkotiin. Sijaisuus on innokkaassa 3-5-vuotiaiden lapsiryhmässä, loistavassa tiimissä yhdessä toisen varhaiskasvatuksen opettajan sekä lastenhoitajan kanssa. Päiväkodissamme on 8 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille.

Meillä on positiivinen, pedagoginen, kokeileva ja huumorintajuinen työyhteisö, jossa tehdään innolla yhdessä töitä. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmän pedagogiikasta yhdessä tiimin toisen opettajan kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit kokopäivän pedagogiikan toteutumisesta.

Työpaikan nimi ja osoite: Haukilahden päiväkoti, Toppelundintie 11, 02170 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön vs. johtaja Anne Koskinen, [email protected], 040-5079381
Työpaikan osoite: Toppelundintie 11, 02170 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 9.1.2023 - 30.4.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 12.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2857-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11726772

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Haukilahden päiväkoti

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti