Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, Iivisniemen päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Iivisniemen päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään luonnon läheisyyteen Iivisniemen päiväkotiin. Päiväkodissamme on 2 ryhmää 3-5-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet Perävaunut ryhmässä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti sensitiivisyys, yhteishenki ja avoimuus. Meille on tärkeää, että jokaisella lapsella on turvallinen ympäristö kasvaa.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogiikasta ja vasujen tekemisestä yhdessä tiimisi kanssa.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kuulluksi.
Tässä työssä pääset hyödyntämään luovuutta. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla monipuolista vasun mukaista toimintaa ryhmälle.

Työssäsi parasta ovat ne hetket, kun näet lasten kasvavan ja kehittyvän.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat kaksi kokenutta lastenhoitajaa. Lisäksi sinua tukevat päiväkodin toisen ryhmän varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitajat. Esihenkilösi Erika Kelzenberg on aina valmiina auttamaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Iivisniemen päiväkoti, Iivisniementie 1, 02260 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme sensitiivisyyttä ja johdonmukaisuutta, sekä kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Erika Kelzenberg, 0406343050, [email protected]
Työpaikan osoite: Iivisniementie 1, 02260 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 16.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2920-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11734699

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti