Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Itä-Hakkilan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Itä-Hakkilan päiväkoti, Keskustie 1-3, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan 

Tervetuloa Itä-Hakkilan päiväkotiin!

Sinä iloinen ja ammattitaitoinen varhaiskasvatuksen ammattilainen, tulisitko sinä täydentämään osaavaa joukkoamme? Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa mukaan innostuneeseen ja positiiviseen työyhteisöömme Itä-Hakkilan päiväkotiin.

Haemme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2023 alkaen Revontulet-ryhmään. Revontulet ryhmän lapset ovat toimintakaudella 2023-2024 pääsääntöisesti alle 3-vuotiaita.

Itä-Hakkilan päiväkoti sijaitsee omakotitaloalueen keskellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodissamme on yhdeksän lapsiryhmää kahdessa rakennuksessa, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä.

Päiväkodissamme on käytössä monipuoliset toiminta- ja oppimisympäristöt niin sisällä, kuin ulkona. Meillä on käytössämme upea lähiympäristö, joka mahdollistaa toiminnan ja oppimisen myös lähiluonnossa. Hyödynnämme aktiivisesti erilaisia kulttuuri- ja liikuntapalveluja, luontokoulun tarjoamaa ohjelmaa sekä lähialueen retkikohteita.

Turvaamme lapselle päivittäin leikin ja leikillisyyden kaikessa arjen toiminnassa. Toimimme pienryhmittäin, joka tukee arjen pedagogiikkaa ja sujuvuutta, vahvistaa kiireettömyyttä ja rauhallisuutta toiminnassa.

Varhaiskasvatusikäisten hyvinvoinnin tueksi meillä on käytettävissä erilaisia asiantuntija ja tukipalveluja, kuten puheterapia, neuvola ja lastensuojelu. Esiopetusikäisten hyvinvointia tukevat lisäksi esiopetuksen kuraattori ja psykologi, sekä alueellisesti kokoontuva hyvinvointityöryhmä.

Odotamme ammatillista työotetta, sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Haussa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Kiinnostuitko? Soita Antti Lindqvistille (+358 43 825 4750) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Voit myös tulla ennen haastattelua tutustumaan päiväkotiimme esimerkiksi kahvin merkeissä. Katsotaan yhdessä olemmeko etsimäsi kaltainen työyhteisö!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

- vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
- hyvät koulutusmahdollisuudet
- turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
- vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
- liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus) Pätevän hakijan puuttuessa paikka voidaan täyttää tarvittaessa määräaikaisena tehtävänä 30.6.2024 asti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Kelpoisen varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 1.8 alkaen 3049 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Lindqvist, Antti

+358 43 825 4750

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo. 7-14


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 05.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Itä-Hakkilan päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 05.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti