Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jokiuoman toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jokiuoman toimintayksikkö, Vihertie 16, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa Jokiuoman toimintayksikköön, johon yhdistyy Metsikköpolun päiväkoti elokuun -23 alusta. Yksikkömme tulee toimimaan uudessa upeassa päiväkodissa. Jokiuoman päiväkoti sijaitsee Jokiuoman puistoalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Päiväkoti toimii kahdessa kerroksessa ja toiminta on jaettu kahdeksaan kotialueeseen.  Yhdessä kotialueessa toimii kaksi lapsiryhmää, joten kasvattajaparilla on käytössään omat ryhmätilat. Toimintamme perustuu varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari. Tukenasi yksikössämme on myös kehittäjäopettaja, lapsi- ja perhetyöntekijä sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Lähdemme yhdessä kehittämään toimivia työskentelytapoja ja yhteisöllistä työyhteisöä, jossa meidän tukenamme on ulkopuolinen asiantuntija. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uutta toimintakulttuuria kanssamme. Yksikkömme on mukana ProVaka (positiivisesti ryhmässä oppiva varhaiskasvatus) kehittämistoiminnassa. 

Yksikössämme toimii rinnakkaisjohtajuus, jossa toinen johtaja vastaa henkilöstöstä ja toinen johtaja vastaa pedagogiikasta.

Positiivinen pedagogiikka on toimintamme pohjana, mottona "Kehu, kannusta ja kiitä". Keskitymme lapsen vahvuuksiin ja hyödynnämme niitä kasvatustyössä. Kasvatuspäämääränä on se, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen toimija. Haluamme, että jokainen lapsi tuntee kuuluvansa ryhmään ja hänellä on mahdollisuus vaikuttaa päiväkotipäiväänsä.

Toiminta- ja oppimisympäristö suunnitellaan lasten kanssa yhdessä huomioiden lapsen mielenkiinnon kohteet ja varhaiskasvatuksen tavoitteet. Oppimisympäristömme laajentuu helposti viereiseen Jokiuoman puistoon, joissa liikkuminen ja leikkiminen ovat keskiössä. Martinlaakson metsät ja liikuntapaikat tarjoavat myös loistavan oppimisympäristön.

Ammattilaisina tärkein tavoitteemme on luoda myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta, vanhempia ja työkavereita kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva kasvattaja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloa ja huumoria lasten ja aikuisten kanssa toimimiseen. Edellytämme lapsilähtöistä, pienryhmätoimintaan ja tiimityöskentelyyn sitoutunutta työotetta. Etsimme sensitiivistä kasvattajaa, jolla on rohkeutta heittäytyä mukaan lapsen leikkiin. 

Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä ammatillisuutta unohtamatta. Sinulla on mahdollisuus toivoa, minkä ikäisten lasten kanssa haluaisit toimia.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat soittamalla Helille tai Annelle.

Lämpimästi tervetuloa!

Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja ammattitaitoinen työyhteisö tukee sinua työssäsi tiimin pedagogisena johtajana. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana kehittämässä koko yksikön pedagogiikkaa.

Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: 2740,71
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Heli Olkkonen
050 302 6746
[email protected]
Tavoitettavissa 8-16

Päiväkodin johtaja
Anne Kattelus
040 558 7151
[email protected]
Tavoitettavissa 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 31.03.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jokiuoman toimintayksikkö

Vantaa
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 31.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti