Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jokiuoman toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jokiuoman toimintayksikkö, Vihertie 16, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.12.2023 tai sopimuksen mukaan - 30.04.2025

Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Jokiuoman toimintayksikköön. Yksikkömme toimii uudessa upeassa päiväkodissa. Jokiuoman päiväkoti sijaitsee Jokiuoman puistoalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Päiväkoti toimii kahdessa kerroksessa ja toiminta on jaettu kahdeksaan kotialueeseen.  Yhdessä kotialueessa toimii kaksi lapsiryhmää, joten kasvattajaparilla on käytössään omat ryhmätilat. Toimintamme perustuu varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari. Tukenasi yksikössämme on myös kehittäjäopettaja, lapsi- ja perhetyöntekijä sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Lähdemme yhdessä kehittämään toimivia työskentelytapoja ja yhteisöllistä työyhteisöä, jossa meidän tukenamme on ulkopuolinen asiantuntija. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uutta toimintakulttuuria kanssamme. Yksikkömme on mukana ProVaka (positiivisesti ryhmässä oppiva varhaiskasvatus) kehittämistoiminnassa. 

Yksikössämme toimii rinnakkaisjohtajuus, jossa toinen johtaja vastaa henkilöstöstä ja toinen johtaja vastaa pedagogiikasta.

Positiivinen pedagogiikka on toimintamme pohjana, mottona "Kehu, kannusta ja kiitä". Keskitymme lapsen vahvuuksiin ja hyödynnämme niitä kasvatustyössä. Kasvatuspäämääränä on se, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen toimija. Haluamme, että jokainen lapsi tuntee kuuluvansa ryhmään ja hänellä on mahdollisuus vaikuttaa päiväkotipäiväänsä.

Toiminta- ja oppimisympäristö suunnitellaan lasten kanssa yhdessä huomioiden lapsen mielenkiinnon kohteet ja varhaiskasvatuksen tavoitteet. Oppimisympäristömme laajentuu helposti viereiseen Jokiuoman puistoon, joissa liikkuminen ja leikkiminen ovat keskiössä. Martinlaakson metsät ja liikuntapaikat tarjoavat myös loistavan oppimisympäristön.

Ammattilaisina tärkein tavoitteemme on luoda myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta, vanhempia ja työkavereita kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva kasvattaja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloa ja huumoria lasten ja aikuisten kanssa toimimiseen. Edellytämme lapsilähtöistä, pienryhmätoimintaan ja tiimityöskentelyyn sitoutunutta työotetta. Etsimme sensitiivistä kasvattajaa, jolla on rohkeutta heittäytyä mukaan lapsen leikkiin. 

Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä ammatillisuutta unohtamatta. Sinulla on mahdollisuus toivoa, minkä ikäisten lasten kanssa haluaisit toimia.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat soittamalla Helille tai Annelle.

Lämpimästi tervetuloa!

Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja ammattitaitoinen työyhteisö tukee sinua työssäsi tiimin pedagogisena johtajana. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana kehittämässä koko yksikön pedagogiikkaa.

Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 130 eur/kk rekrytointilisä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8%)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Heli Olkkonen

0503026746

[email protected]

Tavoitettavissa klo 8-16


Päiväkodin johtaja

Anne Kattelus

0405587151

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.12.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jokiuoman toimintayksikkö

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti