Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, Karamäen päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Karamäen päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Karamäen päiväkodissa toimii kahdeksan lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Haemme varhaiskasvatuksen opettajia työskentelemään niin 1-2-vuotiaiden kuin 3-5-vuotiaiden lasten ryhmiin.
Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kuitenkin lähellä luontoa. Päiväkodin ympäristö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden retkeillä mm. luontoon ja leikkipuistoihin.

Toivomme sinulta innokkuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä pedagogista- ja lapsilähtöistä työotetta. Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä sekä rohkeutta kokeilla ja kehittää uusia toimintatapoja ja menetelmiä.

Tarjoamme sinulle uudet ja tyylikkäät tilat monipuolisen oppimisympäristön kehittämiseen. Työkavereiksesi saat innokkaat ja osaavat kasvattajat. Ammatillista tukea työhösi saat mm. yksikön kieli- ja kulttuuriopettajalta sekä laaja-alaiselta varhaiskasvatuksen erityisopettajalta.

Työpaikan nimi ja osoite: Karamäen päiväkoti, Kalasääksenkuja 4
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Karoliina Rauttu, 0405521524, [email protected].
Työpaikan osoite: Kalasääksenkuja 4, 02620 ESPOO
Palkkaus: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-222-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11809285

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Karamäen päiväkoti

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti