Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Latokasken päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua työskentely päiväkodissa, jossa näkyvät leikki, osallisuus ja jatkuva uuden oppiminen? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Latokasken päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen tehtävään Latokasken päiväkotiin. Päiväkodissamme on 4 eri ryhmää 1-6 -vuotiaille. Yksi ryhmistä on esiopetusryhmä, joka toimii koulun puolella tilavissa luokkahuoneissa. Käytössämme on myös iso liikuntasali ja ruokala. Syksyn sijoittelut ovat vielä kesken, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, mihin ryhmään tulisit sijoittumaan. Eduksi katsotaan esiopetuspätevyys.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, osallisuus ja jatkuva uuden oppiminen. Meille on tärkeää, että lapsia kuunnellaan ja heidät kohdataan sensitiivisesti. Päiväkotimme sijaitsee metsän vieressä ja käytämme metsää viikottain oppimisympäristönä.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisen toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit lisäksi tiimisi vetäjänä. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö perheiden kanssa ja lasten yksilöllisten tarpeiden huomioiminen.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapsen laadukas varhaiskasvatus toteutuu joka päivä. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla yhdessä lasten ja tiimin kanssa.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat. Esihenkilösi on aina valmiina auttamaan ja tukemaan asiassa kuin asiassa. Myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja on aktiivisesti mukana talomme toiminnassa sekä kieli-ja kulttuuriopettaja vierailee ryhmissä säännöllisesti. Meillä on sitoutunut ja kehitysmyönteinen työyhteisö, jota kuvaa hyvin tekemisen meininki. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Latokasken päiväkoti, Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan).
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta.
Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.
Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1015-23/fi_FI
Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Maiju Tuominen puh. 040-6365591.
Työpaikan osoite: Kulolaakso 1, 02340 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 26.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1015-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 09.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c9894dda-fc05-410e-a57b-39e5830ea908

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti