Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leinelän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Leinelän päiväkoti, Metsäkeijunkuja 2, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 31.07.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2023


Hei, sinä varhaiskasvatuksen opettaja, oletko etsimämme palanen Leinelän päiväkodin palapeliin?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa pienennettyyn ryhmään Leinelän päiväkotiin.

Ryhmässä kanssasi toimii varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lastenhoitaja ja 2 avustajaa. Lapsiryhmässä on  13 lasta, 3-6v lapsia,  osa lapsista on vahvan tuen tarpeessa ja osa lapsista toimii mallina näin auttaen kaikkia lapsia kehittymään ja kasvamaan. Aikuistiimissä on vankkaa osaamista, siinä on turvallista tutustua pienennetyn ryhmän toimintaan ja opettajan tehtävään.

Tässä on loistava mahdollisuus myös sinulle, joka et ole vielä pätevöitynyt, mutta haluat kokeilla opettajan sijaisuutta turvallisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä.  Jos omaat kokemusta opettajan tehtävästä ja halua toimia tukea tarvitsevien lasten kanssa niin ota yhteyttä. 

Vantaan varhaiskasvatuksessa pääset myös mentoritoimintaan, missä uudet opettajat tapaavat pienryhmässä kuukausittain saaden tukea sekä mentorista että toisistaan. 

Päiväkodissamme toimii seitsemän ryhmää, joista yksi on pienennetty ryhmä varhaiskasvatuksen erityisopettajan tuella. Päiväkodissamme on myös laaja-alainen erityisopettaja, joka tukee opettajaa, tiimiä ja lapsia erilaisissa lasten tuen tarpeissa. Toimimme päivittäin erilaisissa tarkoituksenmukaisissa pienryhmissä. 

Meille on tärkeää lämmin, ystävällinen vuorovaikutus niin lasten kuin huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Osaamisemme näkyy, kun otamme asiat puheeksi ja ratkaisemme pulmia. Olemme liikkuvainen päiväkoti, meillä lapsia ei kielletä juoksemasta, vaan me varomme juoksevia lapsia. Kehitämme toimintaamme yhdessä erilaisissa kehittämishankkeissa.

Meille on tärkeää pienet arjen teot, joilla suojelemme ja säästämme luontoa, ryhmät toimivat säännöllisesti luontoympäristössä. 

Leinelään on luotu yhteisöllinen kulttuuri, jokainen voi vaikuttaa työhönsä ja yhdessä selviämme haastavistakin tilanteista. Päiväkotimme toimii myös opiskelijoiden harjoittelupaikkana, meillä käy esim. varhaiskasvatuksen opettaja-, sosionomi- ja lähihoitaja-opiskelijoita. Näin opimme toinen toisiltamme, sanoitamme ja perustelemme toimintatapojamme koko ajan.

Pääset meille helposti junalla Leinelän juna-asemalle. Päiväkotimme tilat ovat monipuoliset ja oppimisympäristö laajentuu ympärillä olevaan luonto- ja kaupunkiympäristöön.

Toivomme hakijalta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön ja intoa kehittää kaikenikäisten lasten pedagogiikkaa.

Tervetuloa osaavaan ja positiiviseen työyhteisöömme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk. 1.8. alkaen kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle aletaan maksamaan 130 tai 140 eur/kk rekrytointilisää. Kelpoisuusvaatimuksen täyttävän varhaiskasvatusopettajan palkka on 1.8. alkaen siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Hannele Tuominiemi

050 3024106

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Varajohtaja

Anna Eskonniemi

043 8272155

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 30.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leinelän päiväkoti

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti