Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäviidan päiväkoti, 2 paikkaa

Haemme kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Leppäviidan päiväkotiin. Päiväkodissamme on neljä ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Haemme opettajaa sekä alle 3-vuotiaiden että yli 3-vuotiaiden ryhmiin. Päiväkotimme sijaitsee Leppävaarassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Päiväkodissamme arvostamme välitöntä ja lämmintä vuorovaikutusta, läsnä olemista sekä kuulluksi tulemista. Positiivisuus ja ratkaisukeskeisyys kuuluvat jokaiseen päivään. Iloitsemme yksilön ja yhteisistä onnistumisista ja löydämme hyvän niin lapsista kuin työkavereista. Meille on tärkeää, että töihin on mukava tulla joka aamu. Perheiden arvostava kohtaaminen ja yhteistyö heidän kanssaan on arvokas voimavara.

Päiväkodissamme näkyvät yhteisöllisyys, yksilön arvostus, työkaverin tukeminen ja huumori. Yhteisen ilon jakaminen joka päivä on merkityksellistä. Yhteisössämme jokainen pääsee toteuttamaan omia vahvuuksiaan.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja näiden arvioinnista. Toimit lisäksi osana päiväkotimme opettajien tiimiä kehittäen koko talon pedagogiikkaa. Tärkeä osa työtäsi on tehdä lapsen jokaisesta päivästä arvokas.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että pedagogiikka on laadukasta ja lapset kohdataan yksilöllisesti ja aidosti.
Tässä työssä pääset mahdollistamaan lapsille oppimisen ilon ja yhteiset kokemukset osana ryhmää.

Tuleva tiimisi:
Työkavereiksesi saat muut Leppäviidan opettajat, lastenhoitajat ja esihenkilösi. Tiimissäsi kanssasi toimii toinen opettaja sekä lastenhoitaja. Päiväkodissamme teet yhteistyötä myös laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan sekä kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa osaksi Leppäviidan päiväkodin huippuporukkaa!

Työpaikan nimi ja osoite: Leppäviidan päiväkoti, Rummunlyöjänkatu 6, 02600 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu)
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1897-23/fi_FI
Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Heli Laaksonen p.040 6343789
Työpaikan osoite: Rummunlyöjänkatu 6, 02600 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2900 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 23.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1897-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 09.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 100fc8c5-0a84-4446-a40e-f1d75840bdfe

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäviidan päiväkoti, 2 paikkaa

Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti