Skip to main content

Primary tabs

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintumetsän päiväkoti

Onko sydäntäsi lähellä leikki ja lapsen luontainen tapa opppia leikin kautta sekä leikin kehittäminen? Jos vastasit kyllä, tämä paikka on sinun!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Lintumetsän päiväkotiin. Päiväkodissamme on 5 eri ryhmää 1-5vuotiaille lapsille. Työskentelet aluksi 3-5 vuotiaiden ryhmässä, ellei sinulla ole toivetta pienemmille. Olemme mukavan pieni yksikkö, jossa on hyvä työilmapiiri.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, postiiviset vuorovaikutustaidot, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Leikki ja leikin kautta kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti se, että jokainen lapsia saa olla oma itsensä ja hänen kehitystään tuetaan ja vahvistetaan positiivisen pedagogiikan keinoin. Meille on tärkeää, että lapsi voi hyvin ja hän saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa ympäristössä ja ilmapiirissa, jossa hänelle asetetaan sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta. Lapsen hyvinvointi ja turvallisuus on meille tärkeitä asioita.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat kyseisen ryhmän pedagogisesta suunnittelusta ja sen toteutumisesta sekä lasten varhaiskasvatussuunnitelmista. Tärkeä osa työtäsi on myös havainnointi, arviointi, dokumentoiniti, työn kehittäminen sekä ryhmän varhaiskasvatussuunnitelman ylläpito. Toimit tiimisi vetäjänä sekä varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina.
Tässä työssä pääset näkemään ja kokemaan paljon. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen opettajan työssä palkitsevinta on lapsen kasvun ja kehityksen näkeminen sekä se, kuinka erilaiset menetelmät tuottavat tulosta ryhmän toiminnasssa, esim. hyvin vuorovaikutustaitojen harjoittelu isossa lapsiryhmässä. Työssäsi parasta ovat ne hetket, kun saat lapselta suoran palautteen toiminnasta tai kun itse näet kuinka lapsi nauttii siitä mitä hän tekee.

Arjen työssä sinua tukevat muut päiväkodin lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat. Esihenkilösi Hanna on aina valmiina auttamaan sinua. Meillä on avoin, positiivinen ja hyvän huumorin omaava työyhteisö, jota kuvaa hyvin iloinen puheensorina ja hersyvä nauru päivien aikana. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä avoimen ja rakentavan keskustelun ja huumorin keinoin. Miedän työyhteisössä on henkilöstö, joka on vakituinen ja pysyvä. Hyvinvoiva ja pysyvä työyhteisö on voimavaramme.

Työn aloitus on tarvittaessa sovittaessa myöhemmäksi.

Työpaikan nimi ja osoite: Lintumetsän päiväkoti, Lintumetsäntie 13
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Haastatteluja tehdään hakuajan ollessa käynnissä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista ja suunnittelua. Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Lisäksi arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1845-23/fi_FI
Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Hanna Koivunen, puh. 050 325 8617, hanna. [email protected] (klo 8-17 välillä).
Työpaikan osoite: Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo
Palkkaus: 2900€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1845-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a8f5b7af-32bd-4765-87d7-2c7e145bc1e4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintumetsän päiväkoti

Espoo
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti