Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Luhtaniityn päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Luhtaniityn päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Luhtaniityn päiväkotiin. Päiväkodissamme on 4 eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 2-5 vuotiaiden Karhunpesän ryhmässä. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta vakinainen työsuhde mahdollinen myöhemmin. Pääset vastaamaan viisivuotiaiden varhaiskasvatuksesta ja teet tiivistä yhteistyötä talon muiden opettajien kanssa. Olemme samaa johtamiskokonaisuutta läheisen Tuomarilan päiväkodin kanssa ja pedagogiset palaverit ovat talojen yhteisiä, joten vertaistukea oepttajuuteen on saatavilla.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti ammatillinen työote, lasten yksilöllinen kohtaaminen ja halu toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tuntee kuuluvansa joukkoon.
Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi toiminnan pedagogiikasta ja varhaiskasvatussuunnitelmista. Toimit lisäksi tiimivastaavana ja tärkeänä osana jaettua johtajuutta.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että vasu toteutuu arjessa.
Tässä työssä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla uutta ja käyttämällä vahvuuksiasi.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat sekä lastenhoitajat. Meillä on ammattitaitoinen työyhteisö, jota kuvaa hyvin halu toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta joka päivä.

Työpaikan nimi ja osoite: Luhtaniityn päiväkoti, Luhtatie 2, 02070 Espoo

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Voit halutessasi kysyä työpaikan olosuhteista myös anonyymisti lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]. Rekrytointipalvelut selvittää asian sinulle paljastamatta erityistarvettasi rekrytoivalle esihenkilölle ja säilyttää anonymiteetin yhdenvertaisesti muiden hakijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu)
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2452-23/fi_FI
Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Henna Vanhakarhu-Kohonen,
[email protected]
Työpaikan osoite: Luhtatie 2, 02760 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2900 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 19.09.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2452-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 34183e18-f3b3-4ef9-879c-92c39183196e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Luhtaniityn päiväkoti

Espoo
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti