Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Maakirjan päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja! Haluaisitko työskennellä pienessä kodikkaassa positiivista pedagogiikkaa ja yhteisöllisyyttä vaalivassa varhaiskasvatusyksikössä?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Maakirjan päiväkotiin. Päiväkodissamme on 2 ryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 1-3 -vuotiaiden Myttyset -ryhmässä. Työparinasi toimivat kaksi positiivista ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Pieni yksikkömme mahdollistaa sen, että olemme kodinomainen varhaiskasvatusyksikkö ja kaikki oppivat tuntemaan toisensa. Jokainen lapsi kohdataan yksikössämme yksilöllisesti ja arvokkaasti. Lapsia kuullaan ja ymmärretään, ja heidät huomataan myönteisesti ja sensitiivisesti päivän aikana eri tilanteissa. Meidän varhaiskasvatusyksikössämme lapsilla on oikeus olla lapsia ja heillä on mahdollisuus leikkiä monipuolisia leikkejä päivän aikana. Inklusiivinen toimintakulttuurimme on vahvuutemme.

Yhdessä opimme ja harjoittelemme lasten kanssa uusia taitoja ja huomaamme arjessa lasten vahvuudet ja hyvän. Projektioppiminen on yksi keskeisimmistä tavoistamme toimia. Projektit syntyvät lasten mielenkiinnonkohteista ja tarpeista, ja pedagogisen dokumentoinnin sekä yhteisten tapahtumien kautta myös huoltajat pääsevät osaksi niitä. Lapsen ja vanhempien osallisuus on meille merkityksellistä.

Työyhteisönä meille tärkeitä arvoja ovat ystävällinen vuorovaikutus, kehittämis- ja kehittymismyönteisyys sekä kaikki mukaan ottava työkulttuuri.

Tervetuloa Maakirjan päiväkotiin!

Tässä päiväkodissa kelpoisuuden omaaville työntekijöille maksetaan kannustuslisää ajalla 1.8.2022-31.7.2023. Lisän suuruus on 160 € / kk ja se maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Työpaikan nimi ja osoite: Maakirjan päiväkoti, Klariksentie 2 D, 02250 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme myönteistä, joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja, huumoria ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Johanna Holopainen p. 0406393139, [email protected].
Työpaikan osoite: Klariksentie 2 D, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 3.4.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-145-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11800669

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti