Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Varhaiskasvatuksen ope, meillä olisi huippu paikka tarjolla eskareilla. Olisitko sinä uusi  timantti joukossamme?

Odotamme  sinulta innovatiivisuutta, kehitysmyönteisyyttä ja ennen  kaikkea positiivista varhaiskasvatuksen opettajaa tai sellaiseksi valmistuvaa. Olethan  rohkea, kokeilunhaluinen ja ehdottoman sensitiivinen vuorovaikutuksen ammattilainen, jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä.  

Martinlaakson päiväkodin toimintaa, oppimisympäristöä ja rakenteita kehitetään siten, että lapsille muodostuu yhtenäinen polku taaperoista esikouluun. Yksikössämme halutaan hyödyntää kaikkien kasvattajien vahvuuksia. Toimintamme perustuu lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan työparimalliin.  Kaksi työparia muodostavat yhdessä kotiryhmän. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta yhdessä työparisi kanssa. 

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten leikkiä, osallisuutta,  liikuntaa ja TVT:n innovativista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Päiväkotimme on varusteltu nykyaikaisella laitteistolla, joiden avulla villeimmätkin ideat on mahdollista toteuttaa. Hulppeat tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan toteuttamisen. Olemme mukana myös 2-vuotisessa esiopetuskokeilussa ja PRO Vaka hankkeessa. 

Aloittaessasi työuraasi saat tueksesi päiväkodistamme mentorin, kokeneen opettajan. Päiväkotimme toimii myös Helsingin Yliopiston  varhaiskasvatuksen kandien työssäoppimispaikkana, joten olemme ajan hermolla myös alan koulutuksen suhteen.  Jos olet varhaiskasvatuksen kandi tai maisteri, pääset halutessasi mukaan kouluttamaan tulevia varhaiskasvatuksen opettajia.

Martinlaakson päiväkodissa työskentelee 11 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 11 lastenhoitajaa sekä joukko upeita avustajia. Meillä on myös huippu hyvä Lveo käytettävissämme. Lapsia meillä on tällä hetkellä 136. Työhyvinvointi on hyvän oppimisympäristön kulmakivi, siksi panostammekin siihen erityisen paljon. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme ja viljelemme työssämme.  Myös alan opiskelijat  ja kokeneet lastenhoitajat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Tällöin työsuhde on määräaikainen sopimuksemme mukaan. 

Päiväkotimme sijaitsee Martinlaakson aseman lähellä, joten kulkeminen meille on helppoa. Kuulumme keskiseen alueeseen.

Kelpoiselle varhaiskasvatuksen opettajalle maksamme monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää 150 eur/kk.

Tutustu päiväkotiimme myös Instagramissa!  

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Luemme eduksi esiopetuskelpoisuuden ja positiivisen työotteen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. 

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 130 eur/kk rekrytointilisä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk. 

Tässä päiväkodissa maksetaan lisäksi kelpoiselle varhaiskasvatuksen opettajalle vuonna 2024 myös monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää 150 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8 %)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Salonen Ritva

0401865521

[email protected]

Tavoitettavissa 8:00-17:00


Päiväkodin varajohtaja

Pirjo Tynnilä

0404878716

Tavoitettavissa n. 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 15.12.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 15.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti