Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Metsolan päiväkoti

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Metsolan päiväkotiin. Päiväkodissamme on kolme ryhmää. Metsolan tiloissa toimii myös väliaikaisesti Tapiolan päiväkodin kolme ryhmää. Päiväkodin lapsiryhmien henkilöstörakenne on uuden varhaiskasvatuslain mukainen ja jokaisessa tiimissä työskentelee kaksi opettajaa.

Uuden Metsolan päiväkodin tilaratkaisut ja sijainti tarjoavat monipuolisen mahdollisuuden liikunta- ja ulkopedagogiikan toteuttamiseen. Haluamme tarjota pedagogiikan asiantuntijoille työpaikan, jossa voi vuoropuhelussa koko työyhteisön kanssa tuoda näkyväksi omaa osaamista. Arviointi, kehittäminen ja vertaistuki on työyhteisössämme tärkeää ja huomioitu rakenteissa.

Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon lapsiryhmien monipuolisen toiminnan lisäksi työtilat SAK-aikaa ja kokouksia varten. Työyhteisömme perustana on pedagogisen osaamisen arvostus, kehittämismyönteisyys sekä toimiva yhteistyö eri ryhmien välillä.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Metsolan päiväkoti, Kelohongantie 6
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakituinen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti, huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Barck [email protected]
Työpaikan osoite: Kelohongantie 6, 02120 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-597-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11912803

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Metsolan päiväkoti

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.04.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti