Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Monikon päiväkoti

Tervetuloa Monikon päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme nyt vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa integroituun erityisen tuen ryhmään. Ryhmässä on 13 3-5 vuotiasta lasta. Ryhmässä on kuusi paikkaa lapsille, joilla on erityisen tuen tarve. Tuen tarpeet painottuvat vuorovaikutuksen ja kielellisen kehityksen tukemiseen. Ryhmässä työskentelee lisäksesi varhaiserityisopettaja sekä lastenhoitaja.

Monikon päiväkoti on avattu elokuussa 2021. Olemme osa Monikon koulukeskusta. Meillä on 7 ryhmää 0-6 vuotiaille lapsille. Monikon päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta laajennetuin aukioloin. Olemme avoinna ma-su klo 6-22 ympäri vuoden. Tässä tehtävässä työaika sijoittuu arkisin klo 7-17 välille.

Monikon päiväkodissa on modernit tilat ja monipuolinen välineistö toteuttaa monipuolista varhaiskasvatusta. Meiltä löytyy iso monitoimisali, pieniä nassikkapainisaleja kiipeilyseinineen, verstas, vesileikkihuone, aistihuone sekä runsaasti jakotiloja. Opettajille on työhuoneita SAK-aikaa varten sekä neuvottelutilat. Keskeinen sijainti Leppävaaran keskustassa mahdollistaa monipuolisen toiminnan myös päiväkodin ulkopuolella; mm. jäähalli, urheilupuisto, uimahalli, kirjasto ja metsäretkipaikat löytyvät kävelymatkan päästä.

Syksyllä 2023 olemme mukana Leiki ja liiku- hankkeessa. Pääsemme säännöllisesti liikkumaan ja oppimaan päiväkodin läheisyyteen rakentuvaan upeaan Espoon Telinetaitureiden Kameleonten-halliin ammattitaitoisten liikunnaohjaajien opastuksella.

Monikossa on kokeileva, kehittävä ja avoin ilmapiiri, hersyvää huumoria unohtamatta. Meillä pääset tuomaan esiin omia ideoitasi ja luomaan yhdessä osaamisen jakamisen kulttuuria. Arvostava vuorovaikutus on keskeinen arvomme. Kannustamme henkilöstöä koulutuksiin osallistumiseen. Teemme runsaasti yhteistyötä yli ryhmärajojen ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti. Olemme kulttuurisesti rikas päiväkoti ja panostamme kielitietoisiin oppimisympäristöihin. Lasten sensitiivinen ja lämmin kohtaaminen ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Vaalimme yhdessä tekemistä ja onnistumista sekä kiireetöntä ilmapiiriä. Kokopäiväpedagogiikka vuorohoidon yksikössä on tärkeää. Jokainen hetki on merkittävä ja tilaisuus vuorovaikutukseen, kohtaamiseen ja yhdessä oppimiseen.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogiikan suunnittelusta yhdessä tiimisi kanssa. Tärkeä osa työtäsi on toiminnan suunnittelu, arviointi, lasten varhaiskasvatussuunnitelmien laatiminen, ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö. Työssäsi sinua tukee opettajaparisi, esihenkilö ja varajohtaja, muu työyhteisö sekä lisäksi laaja-alainen varhaiseritysopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja.

Aloitusajankohdasta on mahdollista keskustella ja sopia joustavasti.

Käy tutustumassa Monikon päiväkodin toimintaan myös Instagramissa @monikonpk.

Työpaikan nimi ja osoite: Monikon päiväkoti, Veräjäpellonkatu 2-6, 02600 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Riikka Immonen , [email protected] ; 0406368570
Työpaikan osoite: Veräjäpellonkatu 2-4, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 5.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-678-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11900596

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti