Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, Painiityn päiväkoti

Hei työstäsi motivoitunut ja kehittämisintoinen varhaiskasvatuksen opettaja! Tule Painiityn päiväkodin Melukylän pedagogisesti vahvistettuun ryhmään, jossa tiimikaverina sinulla on kolme päiväkodin vakituista työntekijää (varhaiskasvatuksen opettaja, lastenhoitaja sekä erityisavustaja). Melukylässä toimii yhteensä 15 yli 3-vuotiasta lasta, joista kuudella on tuen tarvetta.

Painiityn päiväkodissa on ison työyhteisön ansiosta iso ammatillinen opettajatiimi, joka kokoontuu pedagogisiin palavereihin joka toinen viikko. Tarjoamme sinulle myös Espoon kaupungin mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin. Yksikössä sinulle on tarjolla myös vahva esihenkilön tuki sekä työtäsi arvostavat huoltajat.

Toiminnan keskiössä meillä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme kiinnostusta lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Lähellä sijaitsevat metsät ja lähiliikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme.

Painiityn varhaiskasvatusyksikön muodostaa kaksi vierekkäin olevaa rakennusta. Rakennukset ovat valmistuneet v. 2015 ja 2019. Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Painiityntieltä kulkee suora bussiyhteys Leppävaaran juna-asemalle ja Konalasta on myös kävelymatka. Työyhteisössä arvostamme toinen toisiamme ja meille jokaisen jäsenen työhyvinvointi on tärkeää. Työyhteisömme koostuu eri-ikäisistä jäsenistä, joita yhdistää halu toimia lasten parhaaksi.

Tervetuloa ammatilliseen, mutta myös huumorintajuiseen työyhteisöön!

Työpaikan nimi ja osoite: Painiityn päiväkoti, Painiityntie 21
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä tiimityöntaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa arvostavasti ja sensitiivisesti.
Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, [email protected] p. 0406688013
Työpaikan osoite: Painiityntie 21, 02680 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 2.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 16.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2905-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11734692

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti