Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Hattula, Vallila

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Vallila, Varhaiskasvatusyksikkö Hattula-Pääskylä-Runo

Työavain: KASKO-02-1901-23
Haku Päättyy: 30.11.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Rautalammintie 2, 00550, Helsinki

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Hattulaan!

Hattulan päiväkoti sijaitsee Vallilassa hyvin kulkuyhteyksien äärellä. Tilamme on remontoitu perusteellisesti päiväkotikäyttöön vuonna 2020, ulkoiluissa hyödynnämme Hollolan puistoa ja lähiympäristön retkimahdollisuuksia.

Päiväkodissamme toimii kolme kylää, joissa kussakin on kaksi lapsiryhmää. Teemme arjessa tiivistä yhteistyötä ja arvostamme erityisesti vahvoja vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.

Etsimme nyt vakituiseen tehtävään varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on innostunut toiminnan kehittämisestä ja pienten lasten pedagogiikasta. Työskentely tapahtuu 1-3-vuotiaiden lasten Lippalakkien ryhmässä, jossa tiimiin kuuluu varhaiskasvatuksen opettajan lisäksi kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toiminnassamme painottuu pienryhmätoiminta, jota kehitämme yhdessä Kasvatuksen ja koulutuksen asiantuntijoiden kanssa. Toimintakauden tärkein tavoitteemme on, että jokainen lapsi kokee kuuluvansa ryhmään.

Odotamme sinulta avointa, innostunutta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapsi sensitiivisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi vetäjänä ja vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Elina Keurulainen
09 310 42715

Varajohtaja Minna Ryynänen
09 310 29511

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-hattula

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti