Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kaarelanraitti, Maununneva

Vakinainen työsuhde

Läntinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Kaarelanraitti

Työavain: KASKO-02-1080-24
Haku Päättyy: 22.07.2024 klo 16:00
Palkka: 3139,29 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2024
Työpaikan osoite: Kaarelan Raitti 1, 00430, Helsinki

Meidän huippu työyhteisöön etsitään varhaiskasvatuksen opettajaa! Alle 3-vuotiaiden Himpuloiden ryhmässä uutta työparia odottelee pätevät varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Yksikössä on 12 ryhmää, joista pienten ryhmiä on 4. Pienten ryhmät toimivat "pikkutuvassa", ulkoilevat omalla pihalla ja syövät omassa tuvassaan.

Uusi puurakenteinen pk Kaarelanraitti aloitti toimintansa 1.8.2023 ja haemme pätevään ja huumorintajuiseen joukkoomme positiivista, ammattitaitoista ja lapset lämpimästi kohtaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Käytännöt uudessa yksikössä rullaavat hienosti ja henkilökunta onkin erittäin motivoitunutta ja sitoutunutta toimintaan. Ehdoton vahvuutemme on innostunut, toisiaan kunnioittava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Henkilöstökyselyissä henkilökunta on antanut huippupisteet sekä työyhteisön toimivuudelle että johtamistyölle.

Meillä on toimivat mallit uusien työntekijöiden perehdyttämiseen, päiväkodin varajohtaja ohjaa vertaismentorointiryhmiä uusille opettajille, SAK-aikoja toteutamme sekä yksin että yhdessä opettajakollegoiden kanssa ja pedatiimeissämme panostetaan pedagogiseen keskusteluun sekä yhteisen toiminnan kehittämiseen. Pedagogisten suunnitelmien hyödyntäminen ja sähköiset portfoliot ovat yksikössämme hallussa ja niiden avulla avaamme myös vanhemmille tavoitteiden toteutumista ja lasten osallisuutta.

Toimimme paljon pienryhmissä lasta kuunnellen, yhdessä maailmaa ihmetellen ja pohtien. Meille tärkeitä arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, sensitiivisyys, leikki ja positiivinen vuorovaikutus. Toimintamme lähtökohtana on positiivinen lasten vahvuuksista lähtevä pedagogiikka. Vahvuusvarikset seikkailevat varhaiskasvatusyksikkömme jokaisessa ryhmässä auttaen löytämään ja hyödyntämään sekä lasten että aikuisten vahvuuksia. Sijaitsemme keskuspuiston kupeessa ja päiväkodin vieressä olevat metsät tarjoavatkin loistavat retkeilymaastot ja mahdollisuudet tutkimiselle, leikille ja liikkumiselle.

Toivomme sinulta myönteistä ja kehittävää työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja lasten sensitiivistä kohtaamista. Tervetuloa päiväkoti Kaarelanraittiin!Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Salla Lintunen, [email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-kaarelanraitti

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti