Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kalasatama, Kalasatama

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Kalasatama, Varhaiskasvatusyksikkö Kalasatama

Työavain: KASKO-02-1093-24
Haku Päättyy: 17.07.2024 klo 16:00
Palkka: 3139,29 euroa/kk
Palvelussuhde: 29.7.2024
Työpaikan osoite: Polariksenkatu 1, 00540

Tervetuloa töihin kasvavaan Kalasatamaan. Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa 1-3-vuotiaiden lasten ryhmään.

Kalasataman urbaanissa ympäristössä on mahdollista nauttia kaupunkielämästä unohtamatta luonnon upeita puitteita, vehreää Mustikkamaata. Päiväkodin vieressä on Kalasataman puisto sekä kenttäalue, joka tarjoaa mainiot mahdollisuudet oppimisympäristön laajentamiseksi. Kalasatamassa on paljon yhteisöllisiä pihoja, joita myös päiväkotimme hyödyntää. Ryhmämme retkeilevät viikoittain lähiympäristöön esimerkiksi Mustikkamaalle, sisäpihoille, Redin kirjastoon, Korkeasaareen. Erinomaisten liikenneyhteyksien vuoksi retkeilemme paljon myös Kalasataman ulkopuolelle.

Päiväkoti toimii Kalasataman peruskoulun kanssa samassa korttelitalossa. Meillä on kahdeksan eri ryhmää ja jokaisella ryhmällä on oma tilansa, mutta myös yhteisiä jakotiloja. Päiväkodin puolella on oma pieni liikuntasali, jota käytämme päivittäin. Lisäksi meillä on erillinen tila askartelulle. Henkilökunnan työskentelylle löytyy myös oma tilansa.

Työyhteisömme on hyväntuulinen. Yksikössämme on tärkeää, että koet kuuluvasi joukkoon. Meillä on halu kehittää arjen toimintaa sekä työyhteisön hyvinvointia. Autamme aina toisiamme, myös yli ryhmärajojen. Yksikössämme kiinnitämme huomiota hyvään. Koemme tärkeäksi, että kohtaamme lämpimästi jokaisen, niin lapsen, huoltajat, kuin myös työtoverit. Toimintamme taustalla on ajatus koko päivän pedagogiikasta, jossa arjen hetket nähdään mahdollisuutena oppia jotakin uutta. Lasten osallisuus on meille tärkeää ja käytämme osallisuuden tukemisen työvälineenä mm. ryhmän sähköistä portfoliota.

Tiimiparinasi toimii varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Arjessa tukenasi ovat kollegoiden lisäksi myös johtaja, varajohtaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja. SAK-ajat ovat meille tärkeitä. Arjen pedagogiikkaa ja toimintaa suunnitellaan yhdessä myös muiden ryhmien opettajien kanssa.

Toivomme sinun kohtaavan lapset sensitiivisesti, omina erityisinä yksilöinään. Huoltajien sekä kollegoiden välisessä vuorovaikutuksessa odotamme sinulta avointa ja välitöntä otetta. Odotamme työntekijän olevan valmis toimimaan lasten tasolla, mukana leikkien ja sylitellen. Katsomme eduksi innostuneen työotteen ja halun tuoda esiin ja kehittää omia näkemyksiään. Arvostamme jokaisen panosta yhteisen toimintakulttuurin luomisessa ja kehittämisessä sekä halua toimia kaikille turvallisen ja hyvinvoivan työyhteisön hyväksi.

Olit sitten vasta valmistunut tai kokenut konkari, tervetuloa osaksi Kaliksen jengiä!


Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Jenni Tyynelä
[email protected]
09 310 34488

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-kalasatama

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti