Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Laivuri, Ruoholahti

Vakinainen työsuhde

Eteläinen suurpiiri, Ruoholahti, Varhaiskasvatusyksikkö Kamppi-Laivuri-Troolari

Työavain: KASKO-02-1886-23
Haku Päättyy: 01.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 8.1.2024
Työpaikan osoite: Santakatu 5, 00180, Helsinki

Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi lämminhenkiseen päiväkoti Laivuriin!

Päiväkoti Laivuri sijaitsee Ruoholahdessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Ryhmillä on omat selkeät tilat ja sali on ryhmien yhteisessä käytössä. Ulkoilemme tien toisella puolella olevassa leikkipuistossa, ja teemme retkiä niin lähelle kuin hieman kauemmas. Tällä hetkellä meillä on töitä tarjolla 4-5-vuotiaiden lasten ryhmässä.

Laivurissa lapset ovat osallisia ja aktiivisia toimijoita aikuisten tukemana. Arvostava vuorovaikutus, hyvän huomaaminen ja kannustava ilmapiiri ovat meillä oppimisen perusta. Positiivinen palaute ja yhteinen ilo kuuluvat jokaiseen päivään.

Ryhmien välinen yhteistyö ja yhteiset tapahtumat ovat osa arkeamme. Odotamme, että etsimämme työkaveri onkin varustettu hyvillä yhteistyötaidoilla ja pedagogisella näkemyksellä. Iso annos huumoria on tärkeä lisä työssäsi!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista. Varhaiskasvatuksen opettajan läsnäolo ja koko yhteisön toimiva vuorovaikutus tukevat lasten kasvua ja kehitystä.

Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa huomioimme lasten yksilölliset oppimisen tavoitteet ja mielenkiinnonkohteet. Toimintamme pohjautuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja yksikkömme omaan toimintasuunnitelmaan.

Jaettu ilo ja huumori kuuluvat jokaiseen päivään. Vaalimme työyhteisössä kunnioittavaa keskustelukulttuuria ja kehitämme työtämme yhdessä kaikkia kuunnellen. Meillä on rakenteet yhteisille palavereille.

Olit sitten kokenut tai uusi tekijä, sinua tuetaan työssä onnistumisessa. Saat päiväkodin johtajan ja varajohtajan tuen työllesi. Ratkaisukeskeisyys, hyvän huomaaminen ja keskusteleva ote ovat osa yksikkömme johtamistapaa. Lisäksi opettajuuttasi tukevat varhaiskasvatuksen erityisopettajat sekä alueen kieli- ja kulttuuriopettaja.

Tulisitko mukaan meidän iloiseen porukkaan? Jätä hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun.

Luemme eduksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Henna Niemi
09 310 44639
[email protected]

Varajohtaja Annamari Jylhä
09 310 46856
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-laivuri

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti