Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Linnunlaulu, Kallio

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Kallio, Varhaiskasvatusyksikkö Linnunlaulu

Työavain: KASKO-02-1960-23
Haku Päättyy: 04.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 08.01.2024
Työpaikan osoite: Eläintarhantie 18 A, 00530, Helsinki

Haemme taitavaa ja työstään innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen päiväkoti Linnunlauluun. Mikäli olet lämmin, läsnäoleva ja hymysi on herkässä, sekä haluat jatkuvasti kehittää työtäsi, saatat olla etsimämme henkilö!

Ensi vuoden tavoitteina ovat leikkiympäristön ja leikin ohjaamisen kehittäminen. Linnunlaulussa on erinomaiset tilat pienryhmätoimintaa ajatellen. Meille tärkeitä asioita ovat positiivisuus, ilo ja innostus ja vahvuuspedagogiikka kulkee vahvasti mukana arjessa. Päivähoitoyksikkömme arvokkaat rakennukset sijaitsevat Linnunlaulun huvila-alueella itäisessä kantakaupungissa, Kallion sydämessä. Elämää kuhiseva kaupunki ja tori sekä rauhalliset puistot ja meri ovat lähiympäristöämme. Ne antavat loistavat puitteet ulkoilulle, retkille ja elämän ihmettelylle.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodinjohtaja Jussi Hartonen
09 310 29279
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-linnunlaulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti