Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Puotinharju, Itäkeskus

Vakinainen työsuhde

Itäinen suurpiiri, Itäkeskus, Varhaiskasvatusyksikkö Puotinharju

Työavain: KASKO-02-1892-23
Haku Päättyy: 12.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 8.1.2024
Työpaikan osoite: Olavinlinnantie 1 , 00900, Helsinki

Tule meille varhaiskasvatuksen opettajaksi vuorohoitoyksikkö Puotinharjuun!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5-vuotiaiden lasten ryhmiin. Molemmissa ryhmissä työparina on pätevä varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi- ja kolmivuorotyötä tekevät varhaiskasvatuksen lastenhoitajat.

Voit olla joko vastavalmistunut tai konkari. Meillä pääset kehittämään työtäsi ja jakamaan osaamistasi. Odotamme sinulta innostunutta työotetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää Helsingin vuorohoitoa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Tukenasi toimii ryhmän toinen opettaja, tiimi, työyhteisö sekä esihenkilö. Puotinharjussa opettajilla on työvuoroihin suunniteltu viisi tuntia SAK-aikaa viikossa ja se toteutuu aina. Lisäksi meillä on viikoittain opettajien pedagoginen kokous, mahdollisuus osallistua koulutuksiin sekä hyvä kollegiaalinen tuki.

Toimintakulttuurissamme korostuu me-henki, läsnäolo, leikki sekä huumori. Kehitämme jatkuvasti yhtenäistä toimintakulttuuria ja tulemme kaikki töihin hyvällä asenteella ja lapsia varten. Haluamme kaikki kehittää omaa osaamistamme sekä päiväkodin toimintaa. Toiminnassamme keskiössä on lapsi ja korostamme kannustavaa ja positiivista vuorovaikutusta sekä hyvän huomaamista.

Päiväkotimme on viiden ryhmän ympärivuorokautinen päiväkoti. Nyt etsimme ensisijaisesti opettajia, jotka olisivat halukkaita tekemään ma-pe klo 8-18 työajan lisäksi myös iltavuoroja sekä lauantai vuoroja. Vuorohoidossa opettajalla on mahdollista vaikuttaa työaikaansa ja päiväkodin johtaja Enni Leskinen vastaa mielellään tähän liittyviin kysymyksiin. Työ sopii hyvin myös opintojen loppusuoralla olevalle.

Päiväkoti Puotinharju sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien keskellä kulttuurikeskus Stoaa vastapäätä. Meillä retkeillään paljon ja käytämme koko kaupunkia oppimisympäristönä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Enni Leskinen
09 310 62212
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-puotinharju

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti