Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Yliskylä

Vakinainen työsuhde

Kaakkoinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Yliskylä

Työavain: KASKO-02-1884-23
Haku Päättyy: 30.11.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 8.1.2024
Työpaikan osoite: Köökarinpolku 1, 00840, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa Yliskylään - upean luonnon keskellä sijaitsevaan yksikköömme!

Etsimme joukkoomme sensitiivistä ja yhteistyötaitoista varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on innostunut työstään ja halukas oppimaan uutta.

Yliskylässä toimii kuluvalla toimintakaudella 16 ryhmää, kahdessa kerroksessa. Ryhmät jakautuvat kahdeksaan tupaan, jotka tekevät yhteistyötä arjessa. Tilamme ovat suuret ja avarat. Rakennuksemme täytti tänä keväänä viisi vuotta. Hyödynnämme myös mielellämme ympärillämme olevia lähialueita osana oppimisympäristöä ja kaikenikäiset retkeilevät lähes viikoittain.

Varhaiskasvatuksen opettajan paikka kaudella 2023-2024 sijaitsee yksikkömme yläkerrassa, jossa on yli 3-vuotiaiden lasten ryhmiä. Jokaisessa tiimissä työskentelee kolme kasvattajaa.

Painotamme pienryhmätoimintaa, lasten osallisuutta sekä kestävää kehitystä. Haluamme taata lapsille turvallisen ja positiivisen päiväkotipäivän, jossa lapset saavat olla omia itsejään ja nauttia vertaistensa seurasta. Teemme tätä työtä yhdessä!

Varhaiskasvatusarkeamme voit seurata myös Instagramista pkyliskyla.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Mari Thessman
09 310 56420
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-yliskyla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti