Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Simpukan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Simpukan päiväkoti, Apajakuja 1, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 31.07.2023 tai sopimuksen mukaan 


Varhaiskasvatuksen opettaja! Tervetuloa Simpukan päiväkotiin!

Simpukassa toimii viisi lapsiryhmää perinteisessä kolmen kasvattajan mallissa. Kesällä 2022 pihamme sai uuden ilmeen sekä leikkivälineet, jotka innostavat leikkeihin. Etsimme nyt opettajaa esiopetusryhmään. 

Toimintamme kulmakiviä ovat positiivinen ja lapsilähtöinen pedagogiikka sekä lasta ja perhettä arvostava, yksilöllinen kohtaaminen. Panostamme leikkiin, tunne- ja kaveritaitoihin ja olemme aidosti läsnä lapselle. Työyhteisönä autamme toisiamme ja arvostamme jokaisen osaamista. Olemme huumorintajuisia ja ylläpidämme avointa keskustelukulttuuria. Meillä on mukavan rento ja lämmin tunnelma!

Toimintayksikköön kuuluvat Patotien ja Simpukan päiväkodit ja yksikköä johdetaan kahden päiväkodin rinnakkaisjohtajamallilla, jossa toisen päiväkodin johtajan vastuualueeseen kuuluvat henkilöstö ja talous-asiat ja toisen päiväkodin johtajan vastuualueeseen pedagogiikka ja asiakkuudet. Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja tuen työhösi. Simpukan päiväkoti sijaitsee Myyrmäen keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähellä on lasten liikunta- ja kulttuurikohteita joita ryhmät hyödyntävät toiminnassaan.

Yksikössämme työskentelee lapsi-ja perheohjaaja ja käytössämme on psykologi- ja kuraattoripalvelut. Yksikössämme on myös laaja-alainen erityisopettaja. Saat tukea työhösi laajalta ja osaavalta yhteistyöverkostolta.

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. 

Päiväkotimme kelpoisuusehdot täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksetaan rekrytointilisää, 200€/kk, ainakin vuoden 2023 loppuun. 

Vantaa tukee työntekijöiden hyvinvointia E-passiedulla, jota voit käyttää työmatkoihin ja liikunta-ja kulttuuripalveluihin.

Kiinnostuitko? Soita Kaisa Lehtiselle, p. 043 8269194 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk + monikulttuurisen päiväkodin rekrytointilisä 200 eur/kkv (vähintään 31.12.2023 asti). 1.8. alkaen kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle aletaan maksamaan 130 tai 140 eur/kk rekrytointilisää. Kelpoisuusvaatimuksen täyttävän varhaiskasvatusopettajan palkka on 1.8. alkaen siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kaisa Lehtinen

043 826 9194

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin 8-16


Soile Helasterä

040 514 2733

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 31.07.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Simpukan päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti