Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Siuntionkujan pk

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä pienessä ja viihtyisässä kahden ryhmän päiväkodissamme. Tarjoamme hoitoa, kasvatusta ja opetusta 1-5- vuotiaille lapsille. Työ tehtävän alkaessa 1-2- vuotiaiden lasten ryhmässä. Sijaitsemme rauhallisella asuinalueella lähellä metsää ja puistoalueita, jotka mahdollistavat retkeilyn luontoon. Bussipysäkeiltä ja Kilon juna-asemalta on lyhyt kävelymatka päiväkotiimme.

Etsimme joukkoomme sensitiivistä, motivoitunutta ja työstään innostunutta ammattilaista, joka yhteistyössä tiimin kanssa suunnittelee ja toteuttaa toimintaa lasten mielenkiinnot ja osallisuuden huomioiden. Ryhmässä työskentelee opettajan lisäksi kaksi lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa ryhmän pedagogiikasta, tekee yhteistyötä 3-5-vuotiaiden lasten tiimin, varhaiskasvatuksen erityisopettajan ja muun henkilöstön kanssa. Päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajat kokoontuvat säännöllisesti yhteiseen pedagogisen työskentelyyn ja reflektointiin.

Liikunta kuuluu vahvasti päivittäiseen toimintaamme. Toimimme pienryhmissä ja lasten mielenkiinnonkohteet ja ideat vaikuttavat toiminnan suunnitteluun. Pidämme tärkeänä vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä ja teemme vanhemmille näkyväksi toimintaamme erilaisilla tavoilla.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävään mahdollisimman pian. Työn voi tarvittaessa aloittaa myös myöhemmin, esim. kesän jälkeen.

Toivottavasti kiinnostuit ja haet mukavaan ja huumorintajuiseen joukkoomme tekemään tärkeää työtä kanssamme!

Työpaikan nimi: Siuntionkujan päiväkoti, Siuntionkuja 1, 02600 Espoo
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Oili Turku, p. 046 877 1378 ja yksikön varajohtaja Henna Jokiranta, p. 040 639 4971.
Työpaikan osoite: Siuntionkuja 1, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 31.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-623-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11913497

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti