Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi, Husaaritien päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Husaaritien päiväkoti, Husaaritie 1 c, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2023 - 30.10.2023 
tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus myös vakinaiseen tehtävään).


Haemme opettajaa tai sosionomia Husaaritien päiväkotiin. Työskentelet 3-5-vuotiaiden ryhmässä ja tiimikavereistasi ovat opettaja, lastenhoitaja sekä avustaja. Toivomme aloitusta jo huhtikuussa, mutta myöhempikin aloitus on mahdollinen. Vaikka työsuhde on alkuun määräaikainen, se voidaan syksystä muuttaa vakituiseksi tehtäväksi. Husaaritiellä voit työskennellä myös osaviikkoisesti.

Husaaritien päiväkoti on seitsemänryhmäinen. Pk on valmistunut rauhalliselle omakotialueelle vuonna 2003 ja tilat ovat kodikkaat, monikäyttöiset ja tilavat. Päiväkodissa on mm. iso liikuntasali ja pienryhmätiloja. Ruokailu tapahtuu ryhmissä. Kasvattajia on tiimeissä kolme. Pihoja on 2 ja vieressä on leikkipuisto ja metsä. Ryhmien välistä yhteistyötä on paljon. Husaaritien varhaiskasvatusyksikköön kuuluu myös Seutulan ja Katrintuvan päiväkodit.

Kasvattajayhteisö on ammattitaitoinen, osaava ja positiivinen; myös vanhempien palaute toiminnasta on hyvää. Henkilökunnan vaihtuvuus on erittäin vähäistä ja työntekijöiden ammatillista osaamista hyödynnetään koko yksikön hyväksi. Uudet työntekijät toivotetaan tervetulleiksi; meillä saat käyttää vahvuuksiasi ja oppia toisilta. Kaikilla ammattiryhmillä on mahdollisuus keskittyä omaan työtehtäväänsä. 

Opettajien johtoryhmätyöskentely, vertaistuki ja tiimikavereiden hyvä yhteistyö auttavat sinua keskittymään perustehtävääsi varhaiskasvatuksen opettajana. Riittävä SAK-aika turvataan. Yksiköstämme pääsee halutessaan hyvin koulutuksiin ja kehittäminen on suotavaa, mutta annamme sinulle myös työrauhan keskittyä omassa lapsiryhmässäsi  työskentelyyn.  

Vantaan kaupunki on hyvä työnantaja. Työntekijöille tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä. Meillä on myös työsuhdeasuntoja. 

Sinulta odotamme lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työkavereihin. Sinun tulee olla innostunut varhaiskasvatuksen opettajan työstä ja iloita lapsista ja lasten onnistumisista, se on hyvä pohja työskentelyllesi yksikössämme. Haussa huomioimme myös valmistuvat opiskelijat. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa joustavasti.

Toivomme että kiinnostuit ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. Nähdään haastattelussa! 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus) tai varhaiakasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti tai Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2 740,71 opettaja / 2 530,96 sosionomi
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote ja alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Koeaika: Koeajan pituus on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen, mahdollisuus osaviikkoiseen työaikaan.

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

päiväkodin johtaja
Sirpa Laine-Lehti
040 762 6484
[email protected]
Tavoitettavissa 9-15, jätä viesti vastaajaan mikäli et tavoita tai ota yhteyttä sähköpostitse.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 22.03.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi, Husaaritien päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti