Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tapiolan päiväkoti

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Päiväkodissamme on kolme ryhmää 3-6-vuotiaille lapsille, joista yksi esiopetusryhmä. Työsuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työyhteisömme on motivoitunut kehittymään ja ryhmien välillä tehdään joustavasti yhteistyötä. Tapiolan päiväkodissa pääset hyödyntämään pedagogista osaamistasi ja opettajalle kuuluva suunnittelu-, arviointi- ja kehittämisaika huomioidaan yhteisessä suunnittelussa. Pedatiimit ja vertaisarvio tukevat omaa ammatillista kehittymistä. Toimiva tiimityö on tärkeää, Tapiolan päiväkodissa työyhteisö tukee kaikkia jäseniään ja jokaisen osaamista arvostetaan.

Arvostamme uusia ideoita, joustavia leikkiratkaisuja ja ulkopedagogiikan kehittämistä. Liikunnan lisääminen lasten arjessa on meille tärkeää ja olemme valmiita luomaan uusia ratkaisuja mm. sisäliikuntamahdollisuuksien lisäämiseksi. Haluamme tarjota lapsille monipuolisia kulttuurikokemuksia, mihin Tapiola ympäristönä tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Vahvuutemme on tiivis yhteistyö ryhmien välillä, jonka avulla on mahdollista luoda toimintatapoja yli ryhmärajojen ja näin huomioida lasten yksilölliset tarpeet.

Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisömme hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työyhteisömme on avoin, tukea antava ja yhteisenä päämääränämme laadukas varhaiskasvatus.

Tapiolan päiväkoti toimii väliaikaisesti uudessa Metsolan päiväkodissa Kelohongantie 6.
Uuden Metsolan päiväkodin tilaratkaisut ja sijainti tarjoavat monipuolisen mahdollisuuden liikunta- ja ulkopedagogiikan toteuttamiseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Tapiolan päiväkoti, Kelohongantie 6
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakituinen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti, huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tuula Barck, puh. 050 5221802, [email protected]
Työpaikan osoite: Kelohongantie 6, 02120 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-584-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11885222

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tapiolan päiväkoti

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti