Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Vaskivuoren päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vaskivuoren päiväkoti, Virtatie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11.01.2024 tai sopimuksen mukaan - 19.11.2024

Hei sinä innostunut ja innostava varhaiskasvatuksen opettaja!

Tule meille töihin Vaskivuoren päiväkotiin ja pääset työskentelemään positiivisessa, huumorintajuisessa ja monimuotoisessa työyhteisössä.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään, jossa saat työskennellä sensitiivisen lastenhoitajan työparina. Lisäksi tiimiisi kuuluvat toisen pienten ryhmän varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, mutta meillä on mahdollisesti myöhemmin avoinna myös vakituinen tehtävä.

Vaskivuoren päiväkodissa on 10 ryhmää, jotka toimivat viidessä kotipesässä. Ryhmissä työskentelee yksi varhaiskasvatuksen opettaja parinaan lastenhoitaja. Päiväkodissamme työskentelee lisäksi kehittäjäopettaja sekä laaja-alainen erityisopettaja. Päiväkotimme on valmistunut vuoden 2018 lopussa ja se on hyvien yhteyksien varrella Myyrmäen keskustassa. Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat monipuolisen retkeilyn ryhmien kanssa. Lähiympäristöstä löytyy retkeilymahdollisuuksia kuten leikkipuistoja, kirjasto ja urheilupuisto. Talossamme saamme iloita monikulttuurisuudesta ja toteutamme mielellämme koko talon yhteisiä projekteja esimerkiksi taiteen parissa. Vaskivuoren toimintayksikköön kuuluu Vaskivuoren päiväkodin lisäksi myös Vihertien asukaspuisto.

Työyhteisömme on ammattitaitoinen, uutta luova ja yhteisöllinen. Toimimme toistemme tukena, teemme työtä yhdessä ja apua saa aina tarvittaessa. Meillä voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi sekä toisaalta saat rauhan keskittyä omaan työtehtävääsi ja omien vahvuuksiesi hyödyntämiseen.

Työnantajana Vantaan kaupunki on työntekijöitä tukeva ja heidän työhyvinvointiinsa panostava. Työntekijälle tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä.

Toivomme saavamme sinusta lapset yksilöinä huomioivan, työstään aidosti nauttivan ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavan lisän toimivaan työyhteisöömme! Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa ja voimme keskustella myös osa-aikatyön mahdollisuudesta.

Toivottavasti kiinnostuit päiväkodistamme ja kuulen sinusta pian!

Haastatteluita pidetään jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pikaisesti.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemuksen monikielisistä ja s2-lapsista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 130 eur/kk rekrytointilisä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8%).  Vuonna 2024 maksamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle lisäksi 150 eur/kk monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päiväkoti auki tarpeen mukaan, tällä hetkellä klo 6.30-17.15.


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ruokonen, Vilma

0408430580

[email protected]

Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 11.12.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Vaskivuoren päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti