Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Vermon päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai leikin kehittäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko lähteä ideoimaan ja kehittämään uutta toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä? Tule Vermon päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta! Uudet, upeat tilat tarjoavat loistavan mahdollisuuden uuden toimintakulttuurin kehittämiselle. Tiloissamme korostuu sekä toiminnallisuus että ryhmien välisen yhteistyön mahdollisuus.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Vermon päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Ryhmistä yhdessä tulee toimimaan esiopetus vuonna 2022-2023. Haemme opettajaa toisen opettajan työpariksi 1-2-vuotiaiden ryhmään. Tiimissä työskentelee lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja osaamisen jakaminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tulee kuulluksi ja saa olla osallisena Vermon päiväkodissa. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja vastaat laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta osana tiimiä ja työyhteisöä. Vermossa sinulla on loistava mahdollisuus hyödyntää ja jakaa ammatillista osaamistasi. Rakenteisiimme kuuluu opettajien suunnittelu- ja arviointiaika sekä kollegiaalinen tuki yhteistyössä yksikön muiden opettajien kanssa.
 
Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Vermon päiväkoti, Vermonkuja 4
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme aktiivista ja kehittävää otetta uuden toimintakulttuurin luomiseen. Lisäksi edellytämme, että olet työssäsi sensitiivinen ja lapset yksilöllisesti huomioiva.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti ja arvostavasti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Pidämme tärkeänä oman osaamisen ylläpitämistä ja halua kehittyä.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Sultsi, [email protected]
Työpaikan osoite: Vermonkuja 4, 00370 HELSINKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2722,11 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1848-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11567939

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Vermon päiväkoti

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti