Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen sosionomi Kaivokselan päiväkotiin

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kaivokselan päiväkoti

Kaivosvoudintie 6, 01610 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sosionomi, sykkiikö sydämesi varhaiskasvatukselle? 

Tervetuloa meille Kaivokselaan :)

Etsimme joukkoomme positiivista ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen sosionomia vakituiseen työsuhteeseen 1.8. 2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Meillä pääset kehittämään tuoretta toimintakulttuuriamme ja luomaan yhdessä juuri meidän näköistämme ja Vasun mukaista varhaiskasvatusta iloisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Haluamme kannatella positiivista pedagogiikkaa arjessamme ja huomata hyvää niin lapsissa, perheissä kuin työkaverissa. Meille hyvän työilmapiirin ja yhteisöllisyyden ylläpito on hyvin merkityksellistä. 

Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut moniammatillisen tiimin pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen. Vastaat omalta osaltasi perheiden kanssa tehtävästä kasvatusyhteistyöstä ja tuot omaa vahvaa osaamistasi näkyväksi tiimin jäsenenä. Olet mukana vahvistamassa yhteisöllisyyttä ja osallisuutta yhteistyössä huoltajien kanssa. Vastaat omalta osaltasi lasten hyvinvoinnin edistämisestä sekä lasten, huoltajien ja perheiden ohjauksesta. 

Odotamme sinulta innostunutta, lapsia osallistavaa työotetta, oma-aloittellisuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua rakentaa moniammatillisempaa yhteisöä. Suhtaudut mutkattomasti lasten ja perheiden moninaisuuteen ja toimit aktiivisesti inklusiivisen toimintakulttuurin rakentajana. Tuot rohkeasti esiin omaa sosiaalipedagogista osaamistasi ja lapsiperhepalveluiden tuntemustasi. Haluat olla aidosti läsnä lasten arjessa ja leikeissä sekä toimia turvallisena, sensitiivisenä aikuisena kannatellen lämpimiä vuorovaikutussuhteita sekä lapsen etua.  

Meillä on toimivat rakenteet yhteistyölle ja kehitämme yhdessä toimintaamme. Sovittelemme koko talossa lasten kanssa MiniVerson mukaisesti ja olemme aloittaneet viime syksynä ProVakan jalkauttamisen yksikössämme. ProVakassa keskiössä on kaikkien aikuisten yhteneväiset toimintatavat ja inklusiivisen toimintakulttuurin vahvistaminen. 

Kaivokselan päiväkoti on kokonaisuutena suhteellisen uusi ja koostuu perinteisemmästä "Tuvasta" sekä siihen liitetystä, uudisrakennus "Tornista". Päiväkotimme sijaitsee aivan koulun läheisyydessä ja erilaiset oppimisympäristöt kuten metsät, kirjasto ja liikuntapaikat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Päiväkodin omat erilaiset pihat kuten taaperopiha, iso leikkipiha sekä kiipeily- ja liikennepihat mahdollistavat monipuolisen ulkotoiminnan. Meillä on iso liikuntasali, useita pienryhmätiloja sekä hyvät työskentely- ja palaveritilat. Muodostamme Koskikujan päiväkodin kanssa hallinnollisesti yhden toimintayksikön, jota johdetaan rinnakkaisjohtajuuden mallilla, jossa toinen johtajista vastaa henkilöstö- ja talousjohtamisesta ja toinen asiakkuuksista ja pedagogiikasta. 

Otathan ihmeessä meihin yhteyttä, kerro itsestäsi ja vahvuuksistasi tai kysy lisää meistä! 

Tervetuloa osaksi työyhteisöämme! :)

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana vkolla 14 ja otamme haussa huomioon myös sosionomiopintojen loppuvaiheen opiskelijat. 

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • varhaiskasvatuksen sosionomien oman vertaistapaamisryhmän työsi tueksi
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietu, lounasetu ja työmatkaetu.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen sosionomille maksetaan 100 euroa/kk rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2850
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Karppinen, Saila

050 303 2426

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15 Jos en pääse vastaamaan, jätäthän viestin vastaajaan tai laitathan sähköpostia, kiitos :)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 15.04.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen sosionomi Kaivokselan päiväkotiin

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 15.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti