Skip to main content

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Pohjois-Tapiola

Varhaiskasvatuksen sosionomi työskentelee lapsiryhmässä kasvatuksen ja huolenpidon tehtävissä.Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen kasvattajan työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat lapsiryhmän toiminnan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa, erityisesti lapsen hyvinvoinnin, osallisuuden ja voimavarojen näkökulmasta. Tehtävässä painottuu sosionomin ydinosaaminen: Kasvatusyhteistyö perheiden kanssa toimimisessa, lapsen sosiaalisen kasvun tukeminen sekä lapsen ja perheen varhaisen tuen oikea-aikaisuuden vahvistaminen perheiden palveluiden näkökulmasta. Työparinasi toimii ryhmän varhaiskasvatuksen opettaja ja tiimissäsi on lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Työpaikkamme ilmapiiriä kuvataan hyväksi ja se toteutuu meillä keskinäisen kunnioituksen ja arvostavan kohtaamisen kautta. Sensitiivinen työote ja vuorovaikutus niin lasten kuin aikuistenkin kanssa on äärimmäisen tärkeää.
Uteliaisuus ja innostuneisuus ovat hyvät lähtökohdat tehtävän hyvään hoitamiseen.

Pohjois-Tapiolan päiväkodissa toimii 8 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 14 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 9 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja sinä ensimmäisenä varhaiskasvatuksen sosionomina.

Päiväkotimme sijaitsee Pohjois-Tapiolassa metsän reunalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.
Bussit tuovat meille monesta suunnasta, Tapiolan metroasemaltakin vain muutamassa minuutissa. Raidejokeri tulee kävelyetäisyydelle.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Työpaikan nimi ja osoite:Pohjois-Tapiolan päiväkoti, Piilopolku 6, 02130 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Avoin asenne, uskallus kokeilla ja arvioida sekä kehittää toimintakulttuuria.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1450-23/fi_FI
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sini Leppo, [email protected], 0406369196
Työpaikan osoite: Piilopolku 6, 02130 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2562,75 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1450-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 09.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: acea27bb-9c8c-467e-9e5f-dda4b75a6b06

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Pohjois-Tapiola

Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti