Skip to main content

Varhaiskasvatuksen taidepedagogi, Jönsaksen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jönsaksen päiväkoti, Löydöspolku 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 31.07.2023 tai sopimuksen mukaan

Haemme vakituiseen työsuhteeseen taidepedagogia Jönsas-Ojahaan toimintayksikköön. Taidepedagogin työaika on 7 tuntia päivässä, 35 tuntia viikossa. Toimintakaudella 2023-2024 sijoituspaikkasi on Jönsaksen päiväkoti.

Taidepedagogina työskentelet tuen lisäresurssina  lapsiryhmässä, jossa on kehitykselleen ja oppimiselleen tehostettua tai erityistä tukea tarvitsevia lapsia. Osallistut ryhmän toimintaan yhdessä muiden kasvattajien kanssa. Sinun tehtävänäsi on yhteistyössä muun varhaiskasvatushenkilöstön  kanssa suunnitella ja toteuttaa monipuolista taidekasvatusta lasten mielenkiinnonkohteiden sekä tarpeiden pohjalta. Osallistut myös omalta osaltasi varhaiskasvatuksen toteuttamiseen koko toimintayksikössä. Lisäksi taiteen alan ammattilaisena pääset tuomaan omaa osaamistasi lapsiryhmän pedagogiseen toimintaan. 

Jönsaksen päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä, noin 300 metriä juna-asemalta. Ympäristössä on hyvät retkeilymahdollisuudet ja laajoja metsäalueita, jotka antavat hyvät mahdollisuudet luontopainotteisen kasvatuksen- ja opetuksen toteuttamiseen. Lisäksi päiväkodissamme on suuri metsäinen piha, jonka keskellä on vuonna 2019 valmistunut kota:  Jönsaksen päiväkodin kodan avajaiset - YouTube  

Jönsaksen päiväkodissa on 5 ryhmää, joissa jokaisessa 3 kasvattajaa. Yhteensä päiväkodissamme on siis 15 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Käytössämme on kattavat tukimuodot:  konsultoivan varhaiskasvatuksenopettajan, laaja-alaisen erityisopettajan,  taidepedagogin sekä kehityksen- ja oppimisen tuen lastenhoitajan resurssit sekä vaihtuva määrä avustavaa henkilöstöä. Esiopetukseen on saatavilla myös  psykologin ja - kuraattorin tukipalvelut.

Ojahaan päiväkodissa on 2 ryhmää, joissa molemmissa 3 kasvattajaa.  6 ammattitaitoisen kasvattajan lisäksi käytössämme on konsultoivan erityisopettajan tuki sekä varhaiskasvatuksen kuraattoripalvelut. Lisäksi kausittain vaihtuva määrä avustavaa henkilöstöä. Ojahaan  ja Jönsaksen päiväkodit kuuluvat samaan toimintayksikköön ja päiväkodeillamme onkin paljon yhteistyötä.

Meille Jönsaksen toimintayksikössä tärkeintä on lasten kaveri-ja tunnetaitojen vahvistaminen, osallisuus ja luontosuhteen kehittäminen. Liittymällä  työyhteisöömme pääset tekemään merkityksellistä työtä lasten ja heidän perheidensä parissa sekä osalliseksi ammatillisesta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä. 

Tervetuloa meille töihin!

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2269,46 euroa/kk, (2076,56 euroa, 35 tuntia/vko työajalla)
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 35h /vk


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahtola, Auli

0405346366

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo. 8 - 16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 30.05.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen taidepedagogi, Jönsaksen päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 30.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti