Skip to main content

Vastaanoton vuoropäällikkö

Haemme vastaanoton vuoropäällikköä Rovaniemelle Hotel Santa Clausille

Santa’s Hotels, yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista, etsii vastaanoton vuoropäälikköä tiimiinsä. Tarjoamme Lapin lumoa, ihania majoituselämyksiä, herkuttelua pitkän kaavan mukaan ja paljon enemmän. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.

Mitä odotamme sinulta:

Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään järjestelmällisesti, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää palveluhenkisyyden lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä vastaanottojärjestelmistä, Opera Cloud-tuntemus katsotaan eduksi.

Vuoropäällikkönä tehtävääsi kuuluu lisäksi:

 • Toimit vastaanoton lähiesimiehenä, vastaat vastaanottomme päivittäisestä toiminnasta ja autat ja kannustat heitä onnistumaan ja saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet sekä johdat omalla esimerkilläsi.
 • Vastaat vuorossasi asiakaskokemuksesta, henkilöstötyytyväisyydestä ja hotellipalvelujen laadusta.
 • Vuorojohtaminen ja toiminnan organisointi vastaanotossa.
 • Tiivistä yhteistyö kaikkien talon osastojen kanssa.

Mitä tarjoamme ja palkka:

 • Mukavan työn lumoavassa Lapissa talvisesongilla. Rovaniemellä on muutakin kuin töitä; pohjoinen kaupunkielämä, monet unohtumattomat talviaktiviteetit ja henkeä salpaava kaunis luonto.
 • Työsuhde tehdään joustavasti sopimuksen mukaan alkaen syys-lokakuusta 2024 aina maalis-huhtikuulle 2025 asti. Työsuhde solmitaan Eezyn ja työntekijän välille.
 • Palkkauksen sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Kattavan perehdytyksen työtehtävään työsuhteen alussa.
 • Työterveyshuollon.
 • Jaetun majoituksen kohtuullisella hinnalla.
 • Vaihtelua ja erilaisia työkokemuksia kaipaaville mahdollisuuden työskennellä eri asiakasyrityksille.

Lisätiedot:

Jätäthän hakemuksesi 31.08.2024 mennessä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanoton vuoropäällikkö

Lappi
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti