Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaanottovirkailija, Pyhätunturi Oy, Pyhä

Pyhä on Itä-Lapin helmi, josta löydät tasokkaan ja kehittyvän hiihtokeskuksen, upeasti hoidetut rinteet ja Suomen parhaat mahdollisuudet harrastaa vapaalaskua.

Meille tärkeää on säilyttää aito Lapin tunnelma ja vaalia sitä omaleimaista tunturifiilistä, josta Pyhä tunnetaan. Haluamme kasvattaa Pyhää kestävästi ja kansallispuiston luontoa kunnioittaen niin, että myös seuraavat ja sitä seuraavat sukupolvet saavat siitä nauttia. Tulevina vuosina panostamme Pyhän kehittämisessä laadukkaaseen majoitukseen, uusiin palveluihin ja vapaalaskuun.

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, ohjaten kaikkea tekemistämme tunturissa. Tavoitteemme on olla maailman puhtain hiihtokeskus. Sen lisäksi haluamme olla alan halutuin työnantaja. Tervetuloa tunturiin töihin, ystävä.

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Tartu tilaisuuteen nyt! Haemme joukkoomme Vastaanottovirkailijoita määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloitukset tehtävissä ovat toukokuussa tai viimeistään 1.6.2023. Työsuhteet ovat aluksi kesä- ja syyskauden mittaisia lokakuun alkuun saakka. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus jatkaa töitä taas talvikaudella marraskuussa

Hotelli Pyhätunturin vastaanotto on yksi koko tunturin keskeisistä asiakaspalvelupisteistä ja toimii alueen yhtenä infopisteenä. Vastaanotto toimii hotellitoimintojen ohella Kultakero-, PyhäLinna- ja PyhäSuites-huoneistojen vastaanottona. Lisäksi sen yhteydessä toimii minimarket/kioski, jota pyöritetään vastaanottohenkilöstön toimesta.

Työssä pääset osaksi asiakkaiden unohtumatonta vierailua sekä palvelemaan monipuolisesti matkailijoita, joita Pyhän tunnelma, puhdas luonto ja erilaiset aktiviteetit houkuttelevat. Työ on kaksivuorotyötä. Osa-aikainen työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme Marava TES:sta. Työtunteja on tarjolla aina vähintään 70h tai 90h/3vk sopimuksen mukaan. Työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta

  • kaupallista ja/tai matkailualan vähintään opistotasoista tutkintoa
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • nopeaa ongelmanratkaisutaitoa sekä itsenäistä otetta työhön
  • kiinnostusta ulkoiluharrastuksiin sekä niihin liittyviin tuotteisiimme

Katsomme eduksi myös Hotellinx Cloud-varausjärjestelmän osaamisen, aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä Pyhän aluetuntemuksen.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön alati kasvavassa vapaa-ajankeskuksessa
  • Pitkän määräaikaisen työsuhteen lokakuun alkuun saakka ja mahdollisuuden jatkaa talvikaudella
  • Takuutunnit: vähintään 70h tai vähintään 90h kolmessa viikossa 
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Asuntomahdollisuuden
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!
  • Hyvät harrastusmahdollisuudet
  • Hyvät työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija, Pyhätunturi Oy, Pyhä

98500 Pelkosenniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti