Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaanottovirkailija, Santa's Hotel Tunturi

Saariselän palveluiden äärellä, mutta kuitenkin aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä sijaitseva Santa's Hotel Tunturi tarjoaa vierailleen Saariselän monipuoliset aktiviteetit, rajattomat ulkoilumahdollisuudet ja herkulliset ravintolaelämykset keskellä jylhiä maisemia. Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/hotel-tunturi-saariselka/ 

Etsimme nyt Santa's Hotel Tunturin tiimiin VASTAANOTTOVIRKAILIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Legendaarisessa tunturihotellissa on säpinää - kesä- ja talviaika houkuttelee matkailijoita upean luonnon äärelle ja talviaikana hotelli täyttyy kotimaisten matkailijoiden lisäksi kansainvälisistä matkailijoista. Hotellissa tapahtuu ympäri vuoden - artistit ja yökerho tanssittavat asiakkaita, keittiö tarjoaa upeita herkkujaan hotellin ravintoloissa varaustilanteen ja tilauksen mukaisesti ja erilaiset tapahtumat tuovat hotellialueelle menoa ja meininkiä. 

Etsimämme vastaanottovirkailija on asiakaspalvelusta aidosti nauttiva, tarkka tiimipelaaja, joka pystyy pitämään langat käsissään kiireenkin keskellä. Kansainvälinen asiakaskunta vaatii suomen kielen osaamisen lisäksi sujuvaa englannin kielen hallintaa asiakaspalvelussa. Hotellissa käytössä olevan varausjärjestelmä Hotellinx Cloudin aiempi osaaminen on etu tässä työssä, mutta ei edellytys - tärkeintä on aito halu erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen omalla työpanoksella, motivaatio ja innostus uuden oppimiseen, luotettavuus ja joustavuus. 

Santa's Hotel Tunturi sijaitsee Saariselän sydämessä - kylän palvelut ja rajattomat luontoaktiviteetit aukeavat hotellin ovelta. Tämä työ on upea mahdollisuus myös irtiottoon vuoden ajaksi, jos haaveissa on ollut kokea asuminen Lapissa. Monipuolinen talo tarjoaa haastetta jo osaavallekin vastaanottovirkailijalle, mutta koska työhön perehdytetään kattavasti osaavan tiimin toimesta, on työssä menestymisen edellytyksenä aito kiinnostus alalle ja asiakaspalveluun, eikä vahva hotellialan kokemus siksi ole ehdottomana vaatimuksena. Oman auton käyttömahdollisuus on alueella etusi, mutta ei edellytys. Asunto järjestyy kävelymatkan päässä hotellilta tarvittaessa. 

Vuoden määräaikainen työsuhde alkaa kesäkuun alussa. Työtunteja taataan 90h/3vk. Työvuorot sijoittuvat arkiin ja viikonloppuihin aamu- ja iltavuoroissa. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, jolloin Go Onin henkilöstöedut ovat käytössäsi sekä Go Onin nimetty yhteyshenkilö on sinua varten työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Go Onin Annaan; puh: 0406226915 / [email protected]

Tehtävää haetaan sivujemme kautta www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis odota viimeistä hakupäivää, vaan täytä hakemuksesi jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija, Santa's Hotel Tunturi

Lappi
Inari
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti