Skip to main content

Vastaanottovirkailija talvisesonkiin 2023 - 2024

Haemme vastaanottovirkailijoita tunturikeskuksiin talvisesongille!

Kiinnostaako sinua kokea Lapin lumoava talvi ja työskentely sesongissa? Etsimme asiakaspalveluhenkisiä vastaanottovirkailijoita tunturikeskuksiin asiakasyrityksiimme talvikaudelle 2023 - 2024. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia osaajia, kuitenkin asiakasyrityksiemme tarpeen mukaan työllistämme myös osa-aikatyöhön.

Mitä odotamme hakijalta: 

Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään järjestelmällisesti, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää palveluhenkisyyden lisäksi, hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä vastaanottojärjestelmistä.

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Annamme vastaanottovirkailijoillemme mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa, kansainvälisessä ympäristössä ja hyvässä porukassa kehittäen osaamistaan. Työskentelypaikkasi määräytyy toivomuksiesi mukaan, työllistämme tekijöitä muun muassa Leville, Ylläkselle ja Saariselälle. Työsuhde tehdään sopimuksen mukaan sijoittuen marraskuun ja huhtikuun välille. Tarjoamme hyvälle tekijälle myös mahdollisuuden jatkaa sesongin jälkeen. Lisäksi vaihtelua ja erilaisia työkokemuksia kaipaavien on mahdollista tehdä halutessaan töitä eri asiakasyrityksille. Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolesta työsuhteen alussa. Palkkaus: Sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaan. 

Lisätiedot:

Jätätähän hakemuksesi 22.06.-23 mennessä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija talvisesonkiin 2023 - 2024

Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Inari
Kittilä
95900 Kolari
Muonio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti