Skip to main content

Vastaanottovirkailija talvisesonkiin Rovaniemelle!

Tartu Talviseikkailuun Rovaniemellä: Etsimme Vastaanottovirkailijaa!

Onko sinulla intohimo asiakaspalveluun ja halu kokea taianomainen talvisesonki Rovaniemellä? Etsimme ammattitaitoista ja kokenutta vastaanottovirkailijaa liittymään tiimiimme, jossa pääset luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme Joulupukin kotikaupungissa!

Mitä Toivomme Sinulta:

  • Kokemusta alalta: Olet jo kartuttanut kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä ja tunnet asiakaspalvelun salat.
  • Soveltuva koulutus: Sinulla on alalle soveltuva koulutus, joka tukee ammatillista osaamistasi.
  • Monikielisyys: Suomen kielen lisäksi puhut sujuvasti englantia. Muut kielet, kuten saksa, ranska tai espanja, ovat suuri etu ja auttavat sinua palvelemaan kansainvälisiä vieraitamme entistä paremmin.

Mitä Tarjoamme Sinulle:

  • Taianomaisen työympäristön: Rovaniemi tarjoaa upeat puitteet, jossa voit nauttia talven ihmeistä ja luonnon kauneudesta.
  • Monipuoliset työtehtävät: Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja vastaamaan vaihteleviin asiakaspalvelutilanteisiin.
  • Mukava ja tukeva tiimi: Meillä on välittävä ja kannustava työyhteisö, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja jakamaan ideoitasi.

Työ alkaa lokakuussa ja kestää huhtikuuhun saakka. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat yhdistää työskentelyn ja unohtumattomat talvimuistot!

Jos koet olevasi etsimämme vastaanottovirkailija, älä epäröi vaan hae heti! Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, ja tule mukaan luomaan talven taikaa Rovaniemelle!

Tartu tilaisuuteen ja lähde mukaan seikkailuun – lähetä hakemuksesi tänään!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä:

Jarno Korhonen

p. 040 127 1684
[email protected]

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija talvisesonkiin Rovaniemelle!

Lappi
Rovaniemi
Pirkanmaa
Satakunta
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti