Skip to main content

Vastaava sairaanhoitaja, itäinen kotihoito

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivikko 1 lähipalvelualue

Työavain: SOTEPE-03-172-23
Haku Päättyy: 24.03.2023 klo 16:00
Palkka: 2913,97 €/kk
Palvelussuhde: 27.3.2023
Työpaikan osoite: Kontukuja 5, 00940

Löytyykö sinulta kotihoidon kokemusta ja olet kiinnostunut kotihoidon kehittämisestä?

Itäisen kotihoidon hoitajat ja asiakkaat etsivät iloiseen joukkoonsa vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Vastaava sairaanhoitaja työskentelee Kivikko 1 ja Kontula 2 lähipalvelualueilla. Lähipalvelualueet sijaitsevat samassa työpisteessä ja tekevät läheistä yhteistyötä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat edistää palveluiden laatua ja toimia osana aktiivista hoitotyön asiantuntijaverkostoa. Työhösi kuuluu asiakastyötä, hoitajien ohjausta ja tukea sekä yhteistyö moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi tehtäviin sisältyy kotihoidon esihenkilön sijaistaminen.

Vastaava sairaanhoitaja tukee lähipalvelualueiden hoitajia siinä, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan arjen toimintakykyä edistävää.

Itäisen kotihoidon vastaavat sairaanhoitajat tekevät yhteistyötä ja toimivat ammatillisena tukena toisilleen. Koko Helsingin kotihoidon vastaavilla sairaanhoitajilla on yhteinen verkosto, jossa saa apua ja tukea työhön kollegoilta. Huolehdimme perehdyttämisestäsi ja kannustamme sinua ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Sinulla on mahdollisuus saada edullinen työsuhdeasunto, jossa voit asua koko työsuhteesi ajan. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi aiemman kokemuksen kotihoidosta, Lean-osaamisen ja kehittämisosaamisen.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Vastaava sairaanhoitaja Katariina Jalkanen p. 040 671 6689

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti