Skip to main content

Vastaava sairaanhoitaja, Saga Kaskenpuisto

Hei sairaanhoitaja❤Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? 

Meillä Saga Kaskenpuistossa on nyt avautunut paikka vastaavalle sairaanhoitajalle- lue lisää alta ja hae helposti

Saga Kaskenpuisto

Saga Kaskenpuisto tarjoaa korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaajia, toimisto-, siivous- sekä ravitolatyöntekijöitä. Saga Kaskenpuisto sijaitsee puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa. Talossa on 125 asuntoa. 

Työpäiväsi vastaavana sairaanhoitajana

Haemme nyt taloomme iloista ja ammattitaitoista vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on vastuullista ja monipuolista sairaanhoidollista asukastyötä sisältäen yhteistyötä omaisten, lääkärien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on itsenäistä ja vaikutusmahdollisuudet työpäivän sisältöön ovat isot. Toimit myös konsultaatioapuna talomme lähihoitajille. Sairaanhoitajan perushoitotyö on hyvin vähäistä tehtävässä. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimit sosiaalipuolen vastuuhenkilönä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työaika painottuu arki aamuihin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Miksi juuri meille töihin?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä hyvän perehdytyksen jotta pääset uuteen työhösi kiinni! Voit nauttia edullisesta aamupalasta sekä lounaasta Kaskenpuiston ravintolassa. Saat käyttää maksutta sauna-ja allasosastoamme sekä kuntosalia!

Saat käyttöösi virike-edun, Cityshopparin vaihtelevat tarjoukset, Mentra by Sats- palvelun sekä toimivan työterveyshuollon Mehiläisen kautta! Kaiken tämän lisäksi saat tukea ammattimaiselta työyhteisöltä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi!

Sinulta toivomme

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • vähintään 2 vuoden kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä
  • lähiesimieskokemusta
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja itseohjautuvaa työotetta

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.4! Jäikö kysyttävää? Talon johtaja Sanna Saarinen vastaa mielellään kysymyksiin arkisin 9-15. Sanna Saarinen puh.050 5278677 /[email protected]

Lue lisää Sagasta työnantajana täältä!
Tutustu Saga Kaskenpuistoon lisää täältä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava sairaanhoitaja, Saga Kaskenpuisto

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.04.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti