Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaava sairaanhoitaja, Saga Lakeudenlinna

Hei sairaanhoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? 

Haemme nyt Saga Lakeudenlinnan ryhmäkotiin vastaavaa sairaanhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Saga Lakeudenlinna tarjoaa ikääntyneille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa Seinäjoen ydinkeskustassa. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Meillä on on yhteensä 84 vuokrattavaa kotia ikääntyneille ja lisäksi talossa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti Linnantaika erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Haemme nyt vastaavaa sairaanhoitajaa ryhmäkodin puolelle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.

  Työpäiväsi meillä

  Vastaavana sairaanhoitajana tehtävänkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään monipuolisesti ammattitaitoasi. Vastaat arjen sairaanhoidollisista tehtävistä kokonaisuudessaan, sijaistat esihenkilöäsi loma-aikoina ja teet tiivistä yhteistyötä asukkaiden, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. näytteiden otto ja lääkehoito. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Toivomme sinulla olevan kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä ja lähihenkilötyöstä. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

  Tehtävä on opintovapaan sijaisuus ja kestoltaan n. 3 vuotta. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme, että aloittaisit tammikuun alussa, mutta tarkka aloituksen ajankohta on sovittavissa. 

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

  ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Voit käyttää maksutta taloissamme saunaa, uima-allasta ja kuntosalia. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

  ❤ Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

   Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä esihenkilö Mervi Riihimäki, p. 0503438097, [email protected]

   Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

   Tutustu Saga Lakeudenlinnan toimintaan ja työyhteisöön tästä

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti