Skip to main content

Vastaava työnjohtaja, rata- ja raitiotierakentaminen

Värväämö etsii kokenutta vastaava työnjohtaja, joka on erikoistunut rata- ja raitiotierakentamiseen!

Työtehtäviin kuuluvat mm. käynnissä olevan työmaan päivittäinen johtaminen, työmaan laadusta vastaaminen (aikataulutukset, budjetti ja työturvallisuus), yhteistyö ali- ja sivu-urakoitsijoiden kanssa sekä uusien projektien laskenta että projektiin liittyvät valmistelutehtävät.

Tehtävässä menestyy henkilö, kenellä on alaan liittyvä soveltuva tutkinto (AMK) sekä työkokemuksen kautta saatu vähintään kolmen vuoden osaaminen vastaavan työnjohtajan tehtävistä rata- tai raitiotierakentamisesta.Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on työkokemusta toimihenkilötehtävistä allianssiprojekteista.
Muuten perus it-taidot riittävät tehtävässä menestymiseen, sillä yritys kouluttaa tarvittaessa käytössä oleviin järjestelmiin. Kielitaitona riittää suomi, englanti on etu. Työtehtävissä tarvitaan omaa autoa ja matkustusvalmiutta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen ja haasteita tarjoavan työnkuvan. Työskentely on hyvin itsenäistä, mutta tiivis sekä nuorekas työyhteisö tulee huolehtimaan omalta osaltaan, että henkilö viihtyy yrityksessä. Työsuhde-etuihin kuuluu kiinteän kuukausipalkan lisäksi mm. lounas- ja puhelinetu, Epassi, laaja työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Vastaava työnjohtaja saa myös erikseen vastaavan lisää työmaakohtaisesti ja pääsee mukaan tulospalkkiojärjestelmään. Lisäksi yritys panostaa omiin työntekijöihinsä, joten halutessaan omaa osaamistaan saa kehittää, työskentelyn ohella.

Oletko siis kiinnostunut esim. vaihtaa työpaikkaa tai kilpailuttamaan arvosi? Jos vastasit kyllä, lähetä yhteystietosi kotisivujemme kautta niin olen sinuun tarkemmin yhteydessä. Voit myös ottaa minuun yhteyttä puhelimitse arkisin klo: 8-16 välisenä aikana numerossa 040 749 5749 tai tarvittaessa sähköpostitse [email protected] .

Virallista hakuaikaa ei ole ja paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus: https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472314/application/basic
Työpaikan osoite: 00700 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 14.06.2024 18:53
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5a28360e-b0e2-4992-bb2c-57b959d89f1b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava työnjohtaja, rata- ja raitiotierakentaminen

Värväämö Group Oy
Helsinki
Turku
Tampere
Kouvola
Lappeenranta
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti